Обществото ни е болно, много болно. Наркотиците са навсякъде около

...
Обществото ни е болно, много болно. Наркотиците са навсякъде около
Коментари Харесай

Златан Ванев: Жалко за Боянка, за спорта ни и за България!

Обществото ни е болно, доста болно. Наркотиците са на всички места към нас, съобщи трикратният международен първенец по повдигане на тежести

Трикратният международен първенец по повдигане на тежестиЗлатан Ванев разяснява новината относно влизането в пандиза на Боянка Костова поради разпространяване на опиати. Тя е била 8 месеца в следствения арест в Пловдив, а по-късно - в Сливенския затвор. Очаква се до Нова година да бъде пусната на независимост.

За България тя има олимпийска купа за младежи от Сингапур 2010, международна за кадети и сребро от европейско за дами в Минск 2010.

От 2012-а тя се състезава за Азербайджан и има международна и три европейски трофеи.

Ванев, който сега е кмет на село Николово, Русенско, бе треньор на тима на Азербайджан преди години и има наблюдения от близко върху Боянка.

„ Много тъжна вест. Жалко за Боянка, за спорта ни и за България. Обществото ни е болно, доста болно. Вижте единствено какви са водещите вести по малките екрани – произшествия с дрогирани водачи, убийства, грабежи... Наркотиците са на всички места към нас. Консумират се всеобщо - пред, зад учебните заведения.. Мисля, че един огромен % от учениците взимат нещо. Няма надзор, няма нищо. Може би и ние, по-възрастните имаме виновност, че не съумяваме да създадем този надзор. ", съобщи Ванев, представен от.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР