Обществена тайна е, че Стивън Спилбърг не е фен на

...
Обществена тайна е, че Стивън Спилбърг не е фен на
Коментари Харесай

За Apple TV+ може - за Netflix не

Обществена загадка е, че Стивън Спилбърг не е почитател на Netflix . Недоволството на режисьора се поражда най-много от обстоятелството, че филмите на стрийминг платформата претендират за Оскари.
 Стивън Спилбърг против Netflix
Стивън Спилбърг против Netflix

Заслужават ли Оскар филмите на Netflix

Като човек от остарялата школа, който има в действителност доста положителни филми зад тила си, Спилбърг може да си разреши сходно нещо. В понеделник, 25 март, обаче стана нещо доста забавно. Apple показаха трите си нови абонаменти проекта, като един от тях е Apple TV+ .

С това софтуерният колос влиза в директна конкуренция с Netflix, Hulu, Amazon Prime и HBO. В това няма нищо необичайно, даже беше разумно да се случи. Странното обаче е, че по време на представянето беше излъчено малко видео, режисирано от Стивън Спилбърг, а самият той стана едно от лицата на Apple TV+ , написа Variety.
 Apple News+, Apple Arcade, Apple TV+ и какви са новите абонаментни услуги на компанията
Най-важното за трите нови абонаментни услуги на Apple

Новини, игри, филми и какво ли още не

Даа, на това му се споделя двойна игра, а в квартала се употребява по-звучното определение - фурнаджийска лопата. Не желаеме да съдим човек като Стивън Спилбърг, само че дейностите му ни се костват малко странни. И освен на нас, тъй като незабавно след представянето на стрийминг платформата на Apple започнаха и мненията.

Did we know Steven Spielberg was shilling for Apple during the kerfuffle with Netflix? Seems relevant! #AppleEvent pic.twitter.com/Qnah8Nbq4Y
— Kate Aurthur (@KateAurthur) 25 март 2019 година
На Кейт Артър от BuzzFeed също ѝ се стори доста необичайно това, което е видяла. Основателят на уеб страницата The Black List Франклин Ленърд пък допуска, че Спилбърг има своите желания към стрийминг платформите, по тази причина се е насочил към Apple TV+.

If and when Spielberg brings a movie to Apple TV+, is he going to want it to be considered for Oscars? #AppleEvent
— Charles Pulliam-Moore (@CharlesPulliam) 25 март 2019 година
Друг публицист, следящ софтуерните нововъведения, пък се запита най-логичния въпрос - дали Стивън Спилбър ще претендира за Оскар, когато негов филм се появи в стрийминг платформата на Apple и бъде продуцуран от тях.
 Netflix, Стивън Спилбърг и по какъв начин стрийминг платформата се отбрани
Netflix отвръща на удара

Спорът сред стрийминг платформата и Стивън Спилбърг става все по-интересен
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР