Общата прогнозна стойност на обществената поръчка е 55 900 лв.

...
Общата прогнозна стойност на обществената поръчка е 55 900 лв.
Коментари Харесай

Търсят застраховател за Столичното предприятие за третиране на отпадъци

Общата планирана стойност на публичната поръчка е 55 900 лева без Данък добавена стойност

Столична община разгласи открита процедура за подписване на социална поръчка с предмет даване на застрахователни услуги за потребностите на Оперативна програма " Столично дружество за отнасяне на боклуци " по две обособени позиции.

Първата обособена позиция е за подписване на застраховка " Отговорност на работодателя ", покриваща отговорността на Оперативна програма " СПТО " като шеф за вредите, породени на неговите служащи и чиновници при или във връзка осъществяване на отговорностите им по трудово правно отношение и зародили през периода на застрахователния интервал.
Всички суми, които застрахованият на законно съображение е виновен да заплати като отплата за породени неимуществени и имуществени вреди на потърпевшите служащи и/или чиновници или на техните законни наследници, в резултат на трудова акцидент, настъпила при осъществяване на трудовите им отговорности в интервала на деяние на застрахователната лавица и предизвикала краткотрайна нетрудоспособност, трайна нетрудоспособност над избран % (но не повече от 50 %) или гибел. Застрахователната отбрана обгръща и вредите от трудова акцидент, породени от непреодолима мощ при или във връзка на предоставена работа, осъществена и без разпореждане, само че в полза на работодателя, както и по време на отмора, прекарана в предприятието.
Лимитите на отговорност за един осигурителен интервал са: за едно събитие: 500 000 лева.; за целия интервал / в Агрегат: 1 000 000 лева
Административният личен състав е 31 души. Работниците са 274.
Прогнозната стойност по тази обособена позиция е 16 800 лева

Втората обособена позиция е за застраховка " Обща гражданска отговорност ": " Отговорност към трети лица ” покриваща отговорността на Възложителя към трети лица, за нанесени имуществени или неимуществени вреди, породени по отношение на дейностите и интервенциите на Оперативна програма " СПТО " и неговите чиновници и/или служащи във връзка с Завода за механично и биологично отнасяне (МБТ) на боклуци с произвеждане на RDF-гориво, с уголемение на застрахователното покритие за " Отговорност по повод замърсяване на околната среда ”,покриваща отговорността на Възложителя към трети лица, за нанесени вреди. За Застраховка " Обща гражданска отговорност ": " Отговорност към трети лица ” с уголемение на застрахователното покритие за " Отговорност по повод замърсяване на околната среда ” лимитът на отговорност за едно събитие е 1 млн. евро; за целия интервал / в Агрегат: 1 млн.евро. Прогнозната стойност по тази обособена позиция е 39 100 лева

Основно място на осъществяване по двете обособени позиции е площадка Садината, м. " Садината ", землище Яна, регион " Кремиковци ", и площадка Хан Богров, м. " Мало ливаде ", землище на с. Горни Богров.

Общата планирана стойност на публичната поръчка е 55 900 лева без Данък добавена стойност.
Крайният период за приемане на предложения или заявки за присъединяване е 11 януари 2018 г.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР