Образувана е прокурорска преписка, възложена по реда на Закона за

...
Образувана е прокурорска преписка, възложена по реда на Закона за
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Не съм абдикирал от задълженията си

Образувана е прокурорска кореспонденция , предоставена по реда на Закона за правосъдната власт, която ще извърши инспекция с оглед събиране на данни за закононарушение от длъжностно лице, съобщи в Кюстендил основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев във връзка формираното произвеждане против някогашен вътрешен министър.

Аз, представлявайки професионалното управление на министерството на вътрешните работи, не съм абдикирал от отговорностите си. Министерство на вътрешните работи ще направи всичко допустимо, с целия запас на министерството, жителите да се сигурни и спокойни, даде обещание Коцев, във връзка изявление на някогашния вътрешен министър Иван Демерджиев, че Министерство на вътрешните работи е абдикирало от отговорностите си.

За убийството на Алексей Петров, Коцев сподели, че няма нови данни, само че се работи за събиране на доказателства, тъй че създателят му да бъде открит. На този стадий версиите остават две и измежду тях няма преобладаваща. Те са свързани с персоналния му живот и бизнеса му. Коцев удостовери, че обиските в дома на Васил Божков са били във връзка следствието на убийството, както и разпита през днешния ден на Елена Динева - дамата до Васил Божков.

За убийството на мъжа, чието, тяло беше открито в опожарена кола в гориста околност край хижа „ Алеко ” на Витоша, Коцев съобщи, че следствието е в начален стадий. " За страдание, още един младеж е с лишен живот вследствие на неуредени връзки сред брачен партньор и брачна половинка и влошени взаимоотношения поради наставнически права ", сподели той и удостовери, че са арестувани брачната половинка и тъщата на убития мъж.

„ Няма други арестувани все още, откакто кръгът на обвинените е бил редуциран до две “, изясни Коцев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР