Образуваха дисциплинарно производство срещу началника на РУ-Стамболийски главен инспектор Ангел

...
Образуваха дисциплинарно производство срещу началника на РУ-Стамболийски главен инспектор Ангел
Коментари Харесай

Временно отстраниха от длъжност шефа на РУ-Стамболийски

Образуваха дисциплинарно произвеждане против началника на РУ-Стамболийски основен контрольор Ангел Керпиев. Заповедта за това е издадена от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В същото време Керпиев е отхвърлен от служба за недопускане служебното състояние на служителя да затрудни разкриването на обективната истина към убийството на Димитър Малинов от Цалапица.

Заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцец се срещна и с околните на убития 24-годишен юноша. Той ги срещна с хода на следствието и с подхванатите дейности по издирването на обвинения за причинител на тежкото закононарушение. На роднините бе препоръчана психическа помощ и поддръжка от експерти от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.

Продължава и инспекцията за определяне на съществуването на пропуски, свързани с следствието на събитията, довели до гибелта на 24-годишния юноша.

Припомняме, че бе намерено на 27.07.2023 година край Цалапица, седмциа след изгубването му. Прокурата, апетитен за причинителя на убийството. Бяха, помогнали на килъра. Заради случая министъра на вътрешните работи на шефовете на полицията в Пловдив и Стамболийски. Шефът на ОДМВР-Пловдив, а малко по-късно.
 И довечера желаят оставката на шефа на полицията в Стамболийски
И довечера желаят оставката на шефа на полицията в Стамболийски

Причината е забавено следствие на убийство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР