Образователната организация ERP Academy дава стипендии на мотивирани студенти, които

...
Образователната организация ERP Academy дава стипендии на мотивирани студенти, които
Коментари Харесай

ERP Academy дава стипендии на студенти по бизнес софтуер


Образователната организация ERP Academy дава стипендии на стимулирани студенти, които аплайват в магистратурата по „ Бизнес разбор и ERP решения “. Програмата е единствената в България, която предлага образование и бездънен взор върху едни от най-популярните ERP платформи и решения от висок клас. Желаещите да аплайват за стипендиите би трябвало да изпратят автобиография и мотивационно писмо на адрес mailto:[email protected] до 31 август.

Магистърската стратегия „ Бизнес разбор и ERP решения “ е основана в партньорство с Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) и залага мощно концепцията на западния модел на преподаване, като от студентите се изискват решаването на действителни бизнес проблеми и присъединяване в ролеви игри.

Програмата включва образование по някои от най-перспективните сфери на бизнес софтуера като системите от клас ERP, CRM, BPM (Business Process Management), бизнес анализите и ръководството на огромни масиви от данни, обединените връзки (unified communications), мобилните приложения, Internet of Things (Интернет на нещата), бизнес връзките и други. През последната година бе въведен и нов предмет „ Управление на персонални данни “, който преглежда новия правилник за ръководство на данните GDPR, който влезе в действие за целия Европейски съюз на 25 май тази година. По време на образованието си студентите получават опция за изява на своите умения, а тези от тях, които се показват най-добре получават предложение за реализация в фирмите, сътрудници на магистратурата.

Сред преподавателите в ERP магистратурата са представители на някои от най-успешните компании в бранша в България, както и консултанти от водещи интернационалните компании, които срещат студентите с най-новото от все по-бързо набиращата скорост цифрова промяна на бизнеса. Специалистите на SAP, Oracle Academy, ERP.BG, Balkan Services, BG Business Solutions, SBS, Team Vision, Tame Chaos Consultanrs и NearSoft Europe стават част от просветителната организация ERP Academy за да обезпечат качествено образование на консултанти в областта на бизнес софтуера, които са едни от най-търсените фрагменти в страната и чужбина. Това са експерти с знания както в областта на стопанската система, по този начин и в ИТ бранша, само че от тях не се изисква да програмират, а да схващат процеса на работа на комплицираните и обемни бизнес софтуери. Работата им включва детайлно изследване на бизнес процесите, тяхното усъвършенстване и имплементиране в ERP системите, за автоматизация и дейно ръководство на ресурсите на фирмите.

Повече за магистърска стратегия „ Бизнес разбор и ERP решения “:

Магистратурата по „ Бизнес разбор и ERP решения “ включва образование по някои от най-перспективните сфери на бизнес софтуера като системите от клас ERP, CRM, BPM (Business Process Management), бизнес анализите и ръководството на огромни масиви от данни, обединените връзки (unified communications), мобилните приложения, Internet of Things (Интернет на нещата) и други. Студентите имат опция да се срещнат с най-популярните системи за ръководство на бизнеса, основани от български и задгранични разработчици.

В образователния пран са наранени също и други значими научни сфери като счетоводство и финанси, стопанска система и други. Лектори са представители на някои от най-успешните български компании от бранша – ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН, консултанти от водещи интернационалните ERP компании, както и одобрени преподаватели от Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ). Студентите, които демонстрират положителни резултати по време на образованието получават опция за стаж, както и за работа в сектора.

Сайт на магистърската стратегия „ Бизнес разбор и ERP решения “: http://vuzf.erpacademy.bg/
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР