Образование, деца в риск, екология, култура, хора с увреждания и

...
Образование, деца в риск, екология, култура, хора с увреждания и
Коментари Харесай

75 каузи очакват подкрепа във второто издание на “България дарява“

Образование, деца в риск, екология, просвета, хора с увреждания и зависимости, човешки права. Седемдесет и пет дела, свързани с тези и други значими за обществото ни тематики, чакат поддръжка във второто издание на националната акция за разпространение и поощряване на дарителството “България подарява “.

От 22 до 31 март 2020 година всеки може елементарно и бързо да избере и подкрепи идеята, към която е съпричастен, посредством уеб страницата на " България подарява “. Възможни са разнообразни дарителски механизми – посредством банков превод, дарителската платформа DMS, ePay, PayPal, Platformata.bg и други. Няма дребна или огромна поддръжка - всеки принос е скъп, тъй като когато се обединят доста хора, смяната е допустима, споделят уредниците.

" България подарява " е общонационална самодейност, която разпространява и предизвиква дарителството. Тя дава еднакъв късмет на цивилен организации от цялата страна да показват своя идея на безплатната платформа bulgariadaviava.bg.

В дарителската акция са включени дела, които търсят и намират решения, трансформират човешки ориси и средата, в която живеем. Те са авансово селектирани, като организациите, които ги реализират, би трябвало да имат предходен опит, да са регистрирани като цивилен сдружения в социална изгода и да са дали финансови доклади, което подсигурява прозрачността и професионализма им.

В „ България подарява “ вземат участие нестопански организации, читалища, учебни настоятелства. Освен че събират средства за своите дела, те се ангажират да работят при цялостна неприкритост и отчетност за изразходваните пари и постигнатите с тяхна помощ резултати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР