Обрат е настъпил в отношенията на Лена Бориславова и провинциалната

...
Обрат е настъпил в отношенията на Лена Бориславова и провинциалната
Коментари Харесай

Лена Бориславова се помири със свекървата на погачата на щерка си

Обрат е настъпил в връзките на Лена Бориславова и провинциалната й свекъра Денка от Ямбол. Която повече от месец след раждането на внучката си не била се срещнала с нея.Амбициозната юристка този път била принудена за загърби егото си и да одобри майката на Миро във връзка навършването на 40-ия ден на дъщеря си като я поканила в София на погачата на дребната принцеса.

След като седмица преди празника Лена отхвърли да придружи Мирослав с бебето в родния му град, този път свекървата била поканена на тържеството на внучката си. Което се състояло в първокласен столичен ресторант. Снахата нямало по какъв начин да не предложения Димка да бъде посетител, още повече, че ритуалът се организира единствено от дами, които орисват бебето. И да го засипят с дарове и с хубави пожелания, да е благополучен живота на дребната.

„ Деа с двете си щастливи баби “

Бориславова пусна фото от събитието, на което участвали единствено най-близките й дами и няколко нейни приятелки. Естествено таткото го нямало на тържеството тъй като поверието гласи, че ритуалът се случва единствено измежду дами.

Да напомним на ония, които са не запомнили, че Лена и Мирослав се снабдиха с първородна щерка на 19 септември. 34-годишната майка очевидно е влезнала във форма след раждането и мисли скоро да се върне към политическите си задължения и по тази причина търси опитна бавачка да гледа дребната.

Автор:Лупа,бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР