Обръщението на Мария Габриел не беше към нас, а по-скоро

...
Обръщението на Мария Габриел не беше към нас, а по-скоро
Коментари Харесай

Николай Денков: Няма да има коалиционно управление

Обръщението на Мария Габриел не беше към нас, а по-скоро към Нинова, Карадайъ и Има Такъв Народ. Това е показателно. В петък от нас, без да имаме информация, желаеха да чуят „ да “ или „ не “. Всеки, който участва на срещата усещаше, че бутат към " не “. Добре, че беше Мария Габриел, която искаше да дава отговор на въпросите ни. Не е ясно до какъв брой това е спектакъл, в който ние да послужим, като заслон и оправдание. Това сподели за бТВ съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ акад. Николай Денков.

 „ За експертен кабинет с мандат от една година чухме за първи път през вчерашния ден. Добре беше да се чуе, до през вчерашния ден знаехме единствено кой ще е министър председател. Добре ще е да се съберем ида обсъдим дали има нещо ново, което да промени нашите планове “, уточни той.

 „ Видяхте по какъв начин в четвъртък и петък се назначават срещи без нашите водачи и изглеждаме отговорни по тази причина, че те отсъстват, а когато по-късно се прави среща тя за малко да не е взривена. Делян Добре съвсем взриви срещата, тъй че доста бързо да пристигна и да успокои нещата. За нас не е доста ясно дали има същински диалози и това е само  прикритие зад едни други диалози, които към този момент са завършили и през днешния ден ще бъдат единствено официализирани “, уточни той.

" Непрекъснато ГЕРБ ще се пробва да ни вкарва в някакво сайд нот – няма време. Когато на нас ни желаеха състав на кабинет, ние го показахме, единствено с цел да могат те вземат осведомено решени, а от нас желаят да чуят „ да “ или „ не “ без да знаем информацията, която бе оповестена през вчерашния ден и ни дават по-малко от 24 часа, с цел да решим ", уточни Денков.

" Това прилепяне във времето е за да се направи неточност, не е основа на естествени диалози. До 15:00 ч. няма какво да кажем. Има седем дни. Те би трябвало да се употребяват вярно ", добави още Денков.

По думите му ще поддържат политиките и законите, които дружно с ГЕРБ заложили в законодателната и управническа стратегия, без значение кой е на власт.

" Няма да има съдружно ръководство. Мария Габриел беше положително решение от страна на ГЕРБ. Кой ще избере специалистите? Едно е Борисов и Добрев, друго е Мария Габриел ", акцентира Денков.

Денков уточни, че във вторник ще им бъде националния съвет и тогава ще вземат решение.

" Най-лошият сюжети е още веднъж да пусне медна мъгла начело, а откъм гърба да застанат няколко лица, като да вземем за пример лицето на Гешев. Така попадаме в обстановка, в която в  следващите 10-15 години ще ни ръководи завладяваната страна. Ако можем ще създадем ръководство, което да смени тази система, в случай че не ще стоим в съпротива, с цел да се борим с нея “, съобщи той.

По думите му Гешев от дълго време трябвало да си тръгне, още когато е влезнал президентството: „ Сега има промяна на едно лице и не е ясно дали ще има някаква основна смяна. ”

 „ Нашата цел е да се променим България и без значение дали сме съпротива, или ръководещи ще работим за това “, приключи Денков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР