Обозначената като знаменосец на екологичния активизъм Грета Тунберг вече е

...
Обозначената като знаменосец на екологичния активизъм Грета Тунберг вече е
Коментари Харесай

“Безумната Грета” като оръдие на Дявола: Унищожаване на семейството е главна цел за либералните фашисти

Обозначената като знаменосец на екологичния активизъм Грета Тунберг към този момент е с интернационалната премия „ За заслужен метод на живот” за 2019 година Съвсем спря да върви на учебно заведение, обикаля по белия свят за присъединяване в митинги против климатичните промени. Това разяснява доктор Илия Илиев за "Труд ".

Между две пътувания клечи пред шведския парламент и дръжка за същото. В Съединени американски щати зелената и ЛГБТ-йската лудости са с по-дълга традиция, нервността е с няколко октави нагоре, провежда се от кандидатката за президентка на демократите Aлeкcaндрия Oкacиo-Кoртec в „ Нов зелен курс”.

Лудетините не стачкуват единствено против равнището на СО2 и стоплянето с повече от 1,5 градуса, сърби ги нетърпимо и на други места. Нахъсани са да избавят планетата от всичко, от крави и въглеводороди, да вземем за пример.

И от хетеросексуални бели мъже, и от болшинства разнообразни. Хората им пречат да ощастливят човечеството. За политика иде тирада, към този момент не го и крият. Спасението от всички несгоди си го показват като заличаване на наличните политическа и икономическа системи.

Двете боркини със здравия разсъдък и последователките им не знаят, че са в схемата на ранния комунизъм, троцкизма, болшевизма и маоизма: международна революция; заличаване на частната благосъстоятелност и нейните притежатели; отказване и сриване на „ остарелия свят”; който е бил нищо, да стане всичко; мир на колибите, война на дворците; независимост, приятелство, тъждество и тям сходни разрушителни заблуди измами, дивотии и налудности.

Това им е Манифестът: „ Климатичната рецесия е рецесия и на човешките права и политическата воля… захранвана от кoлoниaлнaтa, рacиcткa и пaтриaрхaлнa cиcтeмa нa угнeтявaнe… трябвa дa я дeмoнтирaмe…”

Предвиждат възбрана на говеждото месо и авиацията, 100-прoцeнтoвa зeлeнa eнeргeтикa, гaрaнтирaн дocтaтъчeн зa живoт дoхoд зa тeзи, кoитo „ нe мoгaт или нe иcкaт дa рaбoтят”?! Звучи идиотско, само че обединената общественост от малобройни групички еко-право-джендър-и прочие бранители се надява на технологията, известна като „ Прозореца на Овертон”.

Коварна и много ефикасна в ерата на малкия екран и интернет манипулативна техника.

Ползва се изключително интензивно в търговията за налагане на артикули на пазара и изключително в политиката за целеви промени на настроенията и настройките в обществото.

Нещо изцяло недопустимо за хората при започване на интервенцията на няколко стъпки се завъртва в медиите и мрежата, до момента в който изначало се одобри за въпреки всичко допустимо в някаква степен, след това за задоволително ненапълно, най-после да стане даже мощно желателно.

Както се стигна до всеобщата приложимост на опиати и лекарства с опиати, единствено с плацебо резултат или напряко вредни;до интервенции за щяло и нещяло; безполезни хранителни добавки, всевъзможни Е-та в храните, питиета с големи количества захар или сол и т. н.

Чрез този „ прозорец” се образуват „ облици на врага”, постановат се нефелни персони и цели типажи в ръководството, прокарват се или обезсилват политики, закони и правила. Колкото всичко това да е погрешно, лъжливо, нездравословно и даже налудничаво първоначално, се конфигурира в главите на хората като нужно.

Например извънредно рисковото за християнска Европа навлизане на емигранти под формата на „ бежанци”, след това на остро нужна квалифицирана работна ръка, най-после като златна опция за европейците с възприятие за виновност да обгрижват горките малцинства без значение от наличната измежду тях непризнателност, неприязън и престъпна конфигурация.

По тази скица се организират импийчмънтът на Доналд Тръмп, съветската и китайска рискове, Ония полезности.

Както и облиците на светици и праведници като Тунберг и сходни. При цялата нагледност, че тя е изцяло необразована във всяка област на знанието, освен в екологията и климатологията.

За хората в междинна и нагоре възраст това е ясно, за по-младите не е.

Вижда се и при модела на ЛГБТ пропагандата. Според английската YouGov през 2015 година единствено 46% от младежите в групата 18-24 година се дефинират като хетеросексуални, а измежду възрастните британци те са 88%. Така наподобява смяната на възгледите на социума и на индивидите посредством „ прозореца на Овертон”.

Разумът заспива, идва часът на демоните. По горните етажи на властта в огромните и дребните като нас „ демокрации” знаещите са сменени с назнайващи, мислещите с вярващи, будните със сънуващи.

Гретите се презентират посредством срещи с висши политици, поучават в Организация на обединените нации и други представителни конгреси, получават влиятелни награди, издават книги, на ръце ги внасят в политиката.

Т. нар. ексцентрична ориентировка се показва за общоприета, женоподобни мъжлета завладяват киното и малките екрани, нагли женички ръмжат заплашително против всичко мъжко.

По данни от Съединени американски щати склонните към хомосексуализъм и други форми на маргинално държание са доста повече измежду децата, възпитавани от еднополови двойки или единствено от майка.

Натискът върху най-уязвимите – децата – е всеобхватен, проведените малцинства ги нападат безмилостно посредством разноцветни клипчета и книжици, обитаеми с изроди холивудщини, гейпаради, с минали „ под дъгата” артисти, спортисти и артисти.

В млада възраст душeвността по-лесно се гъне и чупи. Особено отвън крепко семейство или с родители 1 и 2. Унищожаване на фамилията им е основната цел.

През 1562 година фламандският живописец Питер Брьогел Селски рисува няколко стряскащи картини, показващи ужаса да живееш в Ниската земя и изобщо в Европа.

Безкрайни войни – колониални, цивилен, религиозни -, съпроводени от всеобщи убийства на спокойно население, грабежи, палежи, отчайваща бедност.

Епидемии и апетит косят измъчени люде, безспирно горят клади, хора ядат корени и жълъди, потънали в несигурност за бъдещето и сковаващ боязън.

В „ Триумфът на Смъртта” войска от скелети щурмува Земята на фона на ялов пейзаж с доминиращ червено-кафява палитра. Безносата върху кокалест червен кон коси наред млади и остарели, небогати и богати.

Повечето са се смирили със ориста, някои се съпротивляват, единствено двама влюбени не виждат идното и за тях. И през днешния ден имаме война, хибридна в Европа, гореща в страни от Азия и Африка.

Според формалната информация, в английския Ростерхем за 16 години пакистанци са изнасилили 1400 малолетни девойки. В Телфорд, където в продължение на 10 години са изнасилени 1000 девойки, като желанията на нарушителите били към 11-годишни симпатични англичанки.

Медиите упорстват да не се загатва „ неполиткоректно” националната принадлежност на нарушителите. В съда те упрекват жертвите си в „ бял расизъм”. Във Франция мълчат зачестите набези на лица от едни малцинства върху катедрали и синагоги.

Брьогел в размисъл за трагичната орис на съвременниците рисува и фантасмагоричната”Безумната Грета”, преди една година изложена във Виена.

Символично наименование, по този начин през 15 в. фламандците нарекли голямо стенобитно оръдие, а другаде – „ огромният червен дявал”. На втори проект е изобразена магьосница с женско тяло и мъжка глава, от ануса на двуполовото създание излизат материи, които безумни нещастници взимат за жълтици, тъпчат се и трепят за тях.

Сюрреалистичната картина се добавя от човекоядни чудовища и пъклен изчадия, излизащи от зиналата паст на Дявола.

Символизиращи хорските пороци, хаоса и жестокостта на времето.

Централният облик, Грета, във Фландрия наричана още „ Лудата Мег”, се е устремила към пъкъла с шпага в ръка, с цел да придобие оттова съдинки, черпаци и на първо място един от тиганите, на които там пържат грешниците. Не я плаши преизподнята, тя отива в нея от адския живот от горната страна.

Чрез художествения синтез на огромния занаятчия фантастичното носи остро чувство за действителност.

През XX в. Смъртта коси десетки милиони почтени люде в Европа, Азия и Африка по времето на военния комунизъм, национал-социализма и маоистката „ Културна революция”.

Американецът Джон Голдберг в „ Либералният фашизъм. История на левите сили от Мусолини до Обама”. през 2012 година написа:„ американският демократизъм, в действителност се гради върху фундамента на фашизма и в действителност е една от неговите прояви.

Грета Тунберг крепко е наложена през „ прозореца” за предводителка на „ зелената лудост”, само че и като знак на разните други малцинствени групи за напън – бранители на всевъзможни права, политкоректници, джендъристи и глобалисти.

Знакови са и откритите u диагнози: „ аутистична психопатия” по Аспергер, обсесивно-компулсивно разстройство. Толерантността в тяхното схващане е сигурен път към тоталитаризъм, ясно прозира в обществените им изяви и прилаганите способи за деяние. ЛГБТ-йщината им е самобитен протест против Бога и Природата.

Откриваме това и в изявите на нашенската групова Грета.

Не търпят съперници и сериозни позиции, бягат от обществени разногласия и открити разисквания. Общуват главно със себеподобни соросоиди и грантаджии, събират за публика единствено демократично вярващи и истерично подкрепящи.

Тропат с крайници и юмручета, крещят при случай и чакат външни сили да им набутат цялата власт в страната, с цел да се разпрострат по тоталитарна рецепта. Всепозволеността постоянно се следва от преследвания, забрани и санкции. И пържене на грешници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР