Обновено: Поради технически причини голяма част от коментиралите не успяха

...
Обновено: Поради технически причини голяма част от коментиралите не успяха
Коментари Харесай

Подарете си „Приятно ми е, Ива!“

Обновено: Поради механически аргументи огромна част от коментиралите не съумяха да се включат в жребия, по тази причина играта продължава! Очакваме отговорите ви до 21 май, ден по-късно ще обявим спечелилия, който дружно с другар ще може да се забавлява с моноспектакъла на Ива Тодорова „ Приятно ми е, Ива! “ на 23 май (сряда) от 19,30 ч в Театър 199. За да се включите в жребия, задоволително е да отговорите на следния въпрос с коментар по-долу.
Какви птици са лешоядите?А) Моногамни
Б) ПолигамниВ) И двете, според от настроението си
Правим ли това, което обичаме? Обичаме ли това, което вършим? Какво е да си пораснал? А също и – каква е връзката сред популацията на лешоядите и всекидневието на рекламния шеф? А сред любовен монолог и изгоряла крушка? Отговорите търси... рекламният шеф на Списание 8 в ролята си на актриса.

„ Приятно ми е, Ива! “е едно от театралните събития на годината. Реалността надминава фантазията. В това се убеждават към този момент няколко месеца феновете на първия авторски моноспектакъл на актрисата Ива Тодорова, ученичка на огромния режисьор Крикор Азарян. Комбинацията от пресен и непресъхващ смях, трогващи моменти и късче от достоверната магия на театъра приковава за 90 минути вниманието, погледите, сълзите и усмивките в залата. Представлението е по едно и също време и спектакъл, и самият живот. А Ива, която отвън сцената е Директор ПР и реклама на Списание 8, е бляскав, жив, достоверен гений, с който не желаете да се разделите в края на представлението.
Това може да се случи единствено в Театър 199 „ Валентин Стойчев “.
Билети можете да купите на касата на театъра и в мрежата на EVENTIM. За информация и резервации: 02/987 85 33, 0885 199 199 и на имейл: [email protected]

Събитието във фейсбук
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР