Обмисляме в София да има улици Навални и Кристиан Таков.

...
Обмисляме в София да има улици Навални и Кристиан Таков.
Коментари Харесай

Васил Терзиев склонен София да има улици Навални и Кристиян Таков

" Обмисляме в София да има улици " Навални " и Кристиан Таков ". Това съобщи пред публицисти в Столичния общински съвет кметът на София Васил Терзиев.

" Искаме да създадем улица " Навални " и улица " Кристиян Таков ", сбит бе Терзиев на въпрос дали актуалната ул. " Граф Игнатиев " ще бъде преименувана на името на.

Запитан за какво не е забранил отбелязването на Деня на руската войска, който се организира в квартал " Лозенец ", кметът изясни, че в СОС има доста съществено недоумение, в случай че някой желае да стачкува - да отиде пред Министерство на външните работи. В нота от там пишат: " апелирам за вашето предписание за предприемане на съответните дейности по подготвеност ". В случая моите дейности по подготвеност са да бъде безвредно - не сгазят някой, да не стъпчат цветята, само че моята подготвеност не е да разреша или да не разреша " , разяснява Терзиев.

" Процедурите при образуване на протест, на шествие, когато идва нота от Министерство на външните работи, когато идва искане за позволение за осъществяване на всеобщо мероприятие, са разнообразни. Държа да не се злоупотребява за политически цели и в случай че някой има искания да иде пред Министерство на външните работи ", сподели още кметът на София.

Терзиев беше безапелационен, че е заявявал позицията си за това къде е Русия и къде е Украйна не един път.
 Митрофанова: Русия няма интерес от гибелта на Навални
Митрофанова: Русия няма интерес от гибелта на Навални

В публичното пространство витаят единствено спекулации по въпроса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР