Областно събрание на ПП ГЕРБ събра в Сандански лидерите на

...
Областно събрание на ПП ГЕРБ събра в Сандански лидерите на
Коментари Харесай

Спелотеност и едидомислие! На областно събрание в Сандански обсъдиха бъдещите избори и кандидат-депутатската им листа

Областно заседание на Политическа партия ГЕРБ събра в Сандански водачите на партията, кметове, шефове на институции по места. Домакин на събитието бе водачът на ГЕРБ Сандански Стоян Стоев, лидерът на една от най-стабилните герберски структури в региона. На събранието, на което участваха регионалният водач Андрей Новаков и координаторът за област Благоевград Атанас Камбитов, бяха разисквани идните избори както и кандидат-депутатската листа на партията, с която герберите ще щурмуват бъдещото Народно заседание.

Сполтеност и единодушие, това демонстрираха герберите на снощното си заседание, както и цялостна готовност и подготвеност за безапелационна победа. Първите четири места в листата им са изрично ясни, известно е, че в нея ще има извънредно нови лица, младежи с влиятелни специалности и общественици, добре познати в регионите, които съставляват.

Изненадващо, макар слуховете в последно време, в листата ще взе участие и водачът на ГЕРБ в Банско Александър Мацурев, за който се твърдеше, че този път няма да бъде включен измежду претендентите, откакто на последните няколко избора не съумя да събере нужния му брой преференции.В началото на листата ще бъде за първи път и водачът на ГЕРБ в Гоце Делчев Никола Джингаров, за който споделят, че ще бъде на пета позиция в листата с претенденти.

Други настояват, че петото място ще е за Мацурев. Официално не се оповестява кой от двамата къде ще бъде в листата. Водач ще е Росен Желязков, следван от шефа на Национален осигурителен институт в Благоевград Илиян Георгиев, третото място е за Костадин Стойков от Петрич, 4-ти е Георги Георгиев от Сандански пети или Джингаров или Мацурев, който от двамата отпадне от пето място ще заеме шесто място в листата. Кандидат-депутат от Разлог ще е синът на кмета Красимир Герчев.

Последен обичайно е Стефан Апостолов от Симитли. Много значимо е кой ще е петият кандидат-депутат, тъй като се чака лидерът Росен Желязков да влезе в бъдещо държавно управление като министър.Ако това се случи петият в герберската листа ще влезе в националното заседание, в случай че се осъществен прогнозите, че на тези избори ГЕРБ в област Благоевград ще участва в Народно събрание с 4 депутати.

След регионалното заседание обиколките на Новаков и Камбитов подължават по структурите из целия район. Интерес ще съставлява представянето на регионалния център Благоевград в изборите, отпред на които се върна някогашният благоевградски градоначалник Атанас Камбитов, управлявал сполучливо ГЕРБ години наред

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР