Областният управител на област Хасково Станислав Дечев ще бъде домакин

...
Областният управител на област Хасково Станислав Дечев ще бъде домакин
Коментари Харесай

Областният домакинства среща на Южен централен район

Областният шеф на област Хасково Станислав Дечев ще бъде хазаин на Съвместното съвещание на Регионалния съвет за развиване и Регионалния координационен комитет на Южен централен регион. Заседанието ще се организира в понеделник, 17 декември, от 11,00 ч. в зала „ Марица “ на Областна администрация Хасково. В дневния ред на форума са включени тематиките:

-Представяне и разискване на Междинната оценка на осъществяването на Националната тактика за районни развиване 2012 – 2022 година

-Обсъждане и приемане на Годишната индикативна стратегия на активността на РСР на Южен централен регион през 2019 година

-Представяне на постигнатото от Агенцията за регионлно развиване с Бизнес център за подкрепяне на дребни и междинни предприятия – Пловдив по планове INSiGHTS и STOB regions.

-Представяне на информация за напредъка по осъществяването на интервенциите по Оперативните стратегии, съфинасирани от Европейските структурни и капиталови фондове за интервала 2014-2020 година и идно оповестяване на процедури през 2019 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР