Областният управител на Кюстендил инж. Александър Пандурски и неговият екип

...
Областният управител на Кюстендил инж. Александър Пандурски и неговият екип
Коментари Харесай

Провеждането на вота 2 в 1 обсъдиха при областния управител на Кюстендил

Областният шеф на Кюстендил инж. Александър Пандурски и неговият екип организираха работна среща с управлението на новоназначената Районна изборна комисия за 10 МИР.

Обсъдени бяха въпроси, свързани с организирането и провеждането на изборите за президент и вицепрезидент, както и за народни представители на 14 ноември. 

Председателят на РИК Тодорка Илиева сподели, че  комисията към този момент е провела първото си съвещание, на което са се разгледали организационни въпроси по отношение на мястото на работа, печата и адреса на РИК, както и назначението на механически сътрудници, които ще подкрепят работата на комисията.

Предстои второ съвещание, на което ще бъде утвърдена единната номерация на секциите.

Изпратени са и молби до всички общини в законоустановения период да се изпратят заповедите за образуване на СИК-овете.

„ Работихме сполучливо на предишните избори и съм уверен, че и в този момент ще бъде по този начин. Нашата задача е да си сътрудничим по най-оптималния метод, да осигурим едни положителни условия за работа на вас и на СИК-овете и да проведем едни естествени и спокойни избори “, съобщи на срещата регионалният шеф инж. Пандурски. 

Председателят на РИК Тодорка Илиева:

" Нещата протичат обикновено. Познаваме се, работили сме, тъй че към този момент може би то е като една машина, всеки си знае работата ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР