Областният управител Иван Васев проведе работна среща с кметовете на

...
Областният управител Иван Васев проведе работна среща с кметовете на
Коментари Харесай

331 000 лева са отпуснати за организация на вота в областта

Областният шеф Иван Васев организира работна среща с кметовете на общини по отношение на идните избори.
Подготовката, организирането и материално-техническото обезпечаване на изборите за народни представители на 11 юли и разширение обсега на имунизацията на популацията в област Пазарджик, бяха главните акценти в срещата на регионалния шеф Иван Васев и неговите заместници Стоян Парпулов и Тодор Джамбов с кметовете на общини в региона. В срещата участваха шефът на РЗИ Пазарджик доктор Фани Петрова, шефът на ОДМВР старши комисар Петко Шотлеков и секретарите на общински администрации, като директно ангажирани с изборния развой.
За логистично обезпечаване на изборния развой от общинските администрации в региона са обезпечени общо 331 000 лева За безвредни и здравословни условия на работа и съблюдаване на противоепидемичните ограничения от общинските администрации – общо 58 625 лева Разпределението на финансовите средства по общини е осъществено на база брой изборни секции по общини, според решения на РИК Пазарджик. Общият брой на изборните секции досега в региона е 362. Все още не е изминал крайният период за откриване на преносими и секции в лечебни заведения.
В РЗИ Пазарджик е основана организация за слагането на ваксини на членове на секционни изборни комисии. Продължава имунизирането на популацията в 14-те имунизационни пункта в региона, има подготвеност и за мобилни екипи в разнообразни общини и компании.
Предстои среща с управлението на РИК Пазарджик и представители на общинските администрации, на която още веднъж ще бъде разисквана координацията сред институциите за провеждането на изборите на територията на област Пазарджик.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР