Областният управител е подготвил обжалване на това решение на съда,

...
Областният управител е подготвил обжалване на това решение на съда,
Коментари Харесай

Денков: Областният управител ще обжалва решението на съда за спиране на демонтажа на ПСА

Областният шеф е подготвил обжалване на това решение на съда, сподели министър председателят акад. Николай Денков във връзка това, че Административният съд в София спря демонтажа на Паметника на Съветската войска.

„ Вероятно жалбата ще бъде изпратена на следващия ден. Там има причини и те са задоволително ясни. Когато тече правосъдно дело, не е редно да се разяснява кое е вярно, и кое – не. Това ще каже съдът. Оспорва се както допустимостта на съответното искане, по този начин и всъщност решението на първа инстанция “, добави той.

„ Това е още един симптом, че паметникът разделя обществото. Особено в София – той основава проблеми от дълго време. Това по какъв начин кой е решил да отпразнува не е моя работа да разясня. Не съм го правил, не съм взел участие. Може да се спори дали е естетически издържано и съдържателно това. Но е още една илюстрация на това, че част от хората не желаят този монумент и се радват, че той към този момент не е там “, разяснява министър председателят торти с лика на Паметника на Съветската войска, които от „ Да, България “ и ДСБ разрязвали на коледното си празненство.

По тематиката с корабите „ Руен “ и „ Галакси Лийдър “ Денков разяснява: „ Преговаря се, само че договарянията, до момента в който не завършат, е по-добре да не се дава спомагателна информация. В случая с хутите се договаря с политическото управление на хутите. В случая със сомалииските пирати става дума за откуп. Разговорите са на равнище компания и съответните пирати с медиатори. Двата случая са напълно разнообразни “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР