На среща със симпатизанти в Кърджали, лидерът на ГЕРБ Бойко

...
На среща със симпатизанти в Кърджали, лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Борисов в Кърджали: Нищо по-страшно няма от разделението на религиите и последствие в партиите

На среща със симпатизанти в Кърджали, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов акцентира, че в смесените райони, какъвто е и Кърджали, би трябвало да се дава знак по какъв начин се работи и като противоборство на партиите, и по-късно в името на хората, оповестява Българска телеграфна агенция.

„ Това е най-важното за смесените райони “, заключи Борисов, като акцентира, че в кърджалийския район етническата приемливост би трябвало да е въздигната в фетиш, припомняйки така наречен Възродителен развой.

„ Нищо по-страшно няма от разделянето на религиите и следствие в партиите. Това, че три години нищо не се е случило, хората са го видели, за това и резултатите са такива. Аз съм сигурен, като видях и лидера на Движение за права и свободи, като виждам и нашия лидер, умерено мога да кажа, че Кърджали ще има околовръстно, ще има спортна зала и булевардът ще им бъде подготвен “, разяснява Борисов. Той даде обещание, че там, където са кметове на ГЕРБ, кметове на Движение за права и свободи, ще създадат всичко допустимо хората да се усещат добре.

Борисов бе в Кърджали дружно с претендента за евродепутат Асим Адемов и с лидера на евролистата на партията и лидер в 1 МИР Благоевград Росен Желязков. Като съществена задача след изборите, Желязков дефинира съставянето на устойчиво държавно управление с пълностоен мандат, който да извърши главното предопределение на ръководството.

„ Време е да натиснем паник-бутона и да спрем този вятър на смяната, който ще унищожи България “, сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Кърджали Цвета Караянчева. Тя показа пред присъстващите и пред Борисов всеки един от кърджалийската листа.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР