Областният отдел на Автомобилна администрация във Враца обяви две совободни

...
Областният отдел на Автомобилна администрация във Враца обяви две совободни
Коментари Харесай

Търсят двама инспектори в Автомобилна администрация във Враца

Областният отдел на Автомобилна администрация във Враца разгласи две совободни работни места за инспектори, научи BulNews.bg.
Дейността на единия предстоящ чиновник е да прави инспекции за законосъобразното реализиране на дейностите, да сформира протоколи за осъществените инспекции и актове при установени нарушавания. В дилемите му влизат и правене, приемане, култивиране, класифициране и запазване на документи, мостри и бланки, а също и на доклади за контролната активност. Той би трябвало да взе участие в образователни мероприятия за повишение на професионалната подготовка на чиновниците.
Другият контрольор пък би трябвало да организира изпити за дееспособност за ръководство на МПС, ADR, водачи на лек таксиметров автомобил, професионална подготвеност. Той ще би трябвало да прави инспекции на образователните центрове за образование на водачи на МПС, както и да изготвя, употребява, поддържа и актуализира бази данни с информация по отношение на реализирането на административната активност на регионалния отдел.
Изискваната минимална степен на приключено обучение, която се изисква е професионален бакалавър V младши сан. Минимален професионален опит за длъжността не се изисква.
Минималният размер на главната заплата за всяка една от двете позиции е 600 лв., като той се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент, според нормативните актове, определящи образуването на възнаграждението.
Конкурсът ще се организира на два стадия – решение на тест и изявление, като крайният период за кандидатстване е до 15 декември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР