Областния управител Илиан Тодоров отправя покана към български фирми от

...
Областния управител Илиан Тодоров отправя покана към български фирми от
Коментари Харесай

Областен управител от АТАКА предоставя възможност на български фирми да търгуват в Русия!

Областния шеф Илиан Тодоров насочва покана към български компании от Софийска област, които имат предпочитание да работят и да осъществят своята продукция в Московска област. Изявилите предпочитание ще бъдат поканени на работна среща, на която ще им бъдат показани преференциалните благоприятни условия за съдействие с Центъра на индустрията на Република България в Москва (ЦПРБ).

Припомняме, че ЦПРБ бе част от програмата по време на визитата на делегация от Софийска област в Москва, водена от Областния шеф Илиан Тодоров . По време на визитата в Центъра, както и на срещите, извършени с Московското държавно управление, стана ясно, че Московска област има предпочитание за съдействие с български компании, работещи в сфери като туризма, спорта, екологията, преработката на селскостопанска продукция, селското стопанство, козметиката и други. Ангажимент, който господин Тодоров пое пред съветските сътрудници, бе да ги свърже с подобаващи български компании.

Областният шеф към този момент изпрати писмо до кметовете на всички 22 общини от Софийска област да дават лист от компании, които имат предпочитание за съдействие и реализация в Москва. На специфичен конгрес, проведен от Областната администрация, ще бъдат дадени детайлности за изискванията и опциите за взаимна работа. Областната администрация ще реализира и видеоконферентна връзка с шефа на Центъра на индустрията на Република България в Москва, ще бъдат обменени контакти и набелязани идващите стъпки за реализиране на бизнес съдействието.

Фирмите от Софийска област, които изявяват предпочитание, могат да го заявят, като изпратят имейл на [email protected] или позвънят на тел. 02/9301 801 до 20.09.2017г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР