Областната информационна шатра на ГЕРБ-СДС продължава обиколката си в Благоевградска

...
Областната информационна шатра на ГЕРБ-СДС продължава обиколката си в Благоевградска
Коментари Харесай

Кандидатите –депутатите на ГЕРБ-СДС в Благоевградски регион: АМ „Струма” продължава да е основен приоритет за нас, защото знаем колко важен е този обект за развитието на областта

Областната осведомителна шатра на ГЕРБ-СДС продължава обиколката си в Благоевградска област. Десетки хора от Гоце Делчев, Разлог, Банско, Якоруда, Хаджидимово и Сандански имаха опция да беседват с претендентите за народни представители на обединението и да слагат пред тях своите проблеми. „ Хората са обезпокоени от високите цени на стоките, галопиращата инфлация и по какъв начин ще се оправят през зимата ”, обобщиха претендентите за народни представители. Те подчертаха, че в програмата на ГЕРБ-СДС има съответни незабавни ограничения, които ще доведат до понижаване на инфлацията до края на годината и спад с до 1 лев на цената на горивата. Кандидат-депутатите оповестиха пред жителите на региона, че обединението планува, в случай че получи поддръжката на гласоподавателите, да продължи обезщетенията за бизнеса, обществените институции и аграрни производители за цените на електрическата сила и природния газ.

В Сандански хората сложиха въпроса за бъдещето на автомагистрала „ Струма ” и недоумяваха за какво, откакто тунел „ Железница ” е подготвен, не е пуснат.

„ Забавянето на Автомагистрала „ Струма ” съществено ощетява нашия район. Участъкът Кресна – Благоевград е едно затруднение, което стопира огромен брой гости, туристи и вложители. Те избират други дестинации, а ние губим освен пари, само че и известност. И тези дни бях на тунела при Железница, а при прословутото свлачище

имаше един единствен екскаватор, който даже не работеше. И освен през днешния ден. Така е от месеци ”, изясни Георги Георгиев, претендент за депутат от Сандански.

Той напомни, че в последния си час на служба министърът на екологията анулира Автомагистрала „ Струма ” да минава през Кресненското дефиле и че има огромна възможност България да връща на Брюксел всичките 1.6 милиарда евро, получени за строителството на значимия трансграничен кулоар.

„ За нас от ГЕРБ строителството на Автомагистрала „ Струма ” продължава да е главен приоритет, тъй като знаем какъв брой значим е този обект за развиването на региона ”, безапелационни са претендентите за народни представители на обединението.

Заедно с тях на срещите с жителите на Благоевградска област се включиха регионалният координатор и евродепутат Андрей Новаков, регионалното управление Даниела Савеклиева и Бисер Михайлов, евродепутатът Асим Адемов.

Предизборна обява! Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР