Областната дирекция на МВР – Пловдив се включи в благотворителната

...
Областната дирекция на МВР – Пловдив се включи в благотворителната
Коментари Харесай

Пловдивската полиция в подкрепа на кампанията „Купи елхичка, помогни“

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Пловдив се включи в благотворителната самодейност на Министерството на земеделието, храните и горите. Тя започва от през днешния ден и се организира под мотото „ Купи елхичка, помогни “, а задачата е да набере спомагателни финансови средства за подкрепяне на фамилиите на двамата лесничеи, които починаха при гасене на пожар край санданското село Петрово при започване на август т.г.

Директорът на регионалната дирекция старши комисар Димитър Балев, заместникът му комисар Васил Костадинов и началниците на Второ районно управление (на МВР) и бранш „ Специализирани полицейски сили “ основен контрольор Георги Машонов и основен контрольор Радослав Начев закупиха живи елхички, които ще бъдат засадени в двора на бранш „ Специализирани полицейски сили “ и пред входа на Второ районно управление (на МВР) като знаци на човешката съпричастност и съчувствие.

В сходни благородни дела пловдивските чиновници на реда са взели участие не един път, доказвайки, че под униформите си носят огромни сърца. В навечерието на коледните и новогодишни празници управлението на ОДМВР – Пловдив разчита, че положителният образец ще откри своите почитатели.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР