Областната администрация във Видин обяви конкурс за главен експерт, научи

...
Областната администрация във Видин обяви конкурс за главен експерт, научи
Коментари Харесай

Областна администрация си търси главен експерт

Областната администрация във Видин разгласи конкурс за основен специалист, научи BulNews.bg. Свободното работно място е в дирекция „ Административен надзор, районно развиване и държавна благосъстоятелност “ в отдел „ Регионално развиване,управление на планове и обмисляне “.
Мераклиите за поста би трябвало да знаят, че длъжността е обвързвана с подпомагането и организирането на осъществяването на дейностите, свързани с пълномощията на регионалния шеф за районно развиване на региона. Експертът би трябвало да организира държавната политика, да координира работата на органите на изпълнителната власт и на техните администрации на територията на региона и взаимоотношението им с локалната власт. В отговорностите му са и обезпечаване на сходство сред националните и локалните ползи, образуване създаването и осъществяването на регионални тактики и стратегии, реализиране контакти на районно равнище и други.
Изискваната са минимална степен на приключено обучение бакалавър IV младши в региона на обществените, икономически и правни науки с професионални посоки „ Икономика “, „ Международни връзки “, „ Социални действия “, „ Право “, „ Администрация и ръководство “, „ Публична администрация “ и други. Кандидатите би трябвало да имат и 2 години професионален опит. Предимство носят положителната компютърна просветеност и владеенето на британски език.
Минималният размер на главната заплата е 460 лв., като той се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент, според нормативните актове, определящи образуването на възнаграждението.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление, а документи се подават до 15 ноември. Повече информация за състезанието можете да намерите тук.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР