Областната администрация във Варна ще обжалва решението на Административния съд

...
Областната администрация във Варна ще обжалва решението на Административния съд
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 28 март

Областната администрация във Варна ще апелира решението на Административния съд в морската столица за продажбата на 16 общински парцела. Това съобщи пред медии регионалният шеф Марио Смърков, съобщи кореспондент на Moreto.net.

20-годишният моторист, който в понеделник катастрофира наоколо до резиденция „ Евксиноград “, е умрял в болничното заведение. Това оповестиха от пресцентъра на полицията за Moreto.net.

Tри награди " Икар " за Варненския куклен спектакъл

Три награди " Икар " получи екипът на Държавния куклен спектакъл във Варна на церемонията по връчване оценките на Съюза на артистите в България, която се организира в понеделник вечерта в София.

Предвижда се построяването на 52 км канализационна мрежа, както и доизграждане и реорганизация на водопроводната мрежа с дължина 12 км.

Одобриха 87 сдружения на притежателите на многофамилни жилищни здания във Варна, които да бъдат финансирани от Община Варна за осъществяване на енергийно проучване и правене на механически паспорт.

Втори следващ ден органите на реда ревизират получени по имейл сигнали за сложени взривни устройства във варненски учебни заведения. Това оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна за Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР