Областна администрация Пловдив успя да договори трета и шеста палата

...
Областна администрация Пловдив успя да договори трета и шеста палата
Коментари Харесай

Осигуриха две палати за нощта на изборите в Пловдив

Областна администрация Пловдив съумя да контракти трета и шеста палата в Международния панаир за парламентарните избори на 2 октомври. Това заяви регионалният шеф на област Пловдив след диалози с управленията на 16 РИК-Пловдив град и 17 РИК-Пловдив област.

" От сдружението съумяха да предоговорят с компаниите изложителки на техническия панаир периодите за освобождение на двете покои по-рано от крайния период, който бе след дата на изборите. С ръководителите на комисиите господин Калоян Сухоруков и господин Янко Радунчев стигнахме до единодушие, че този вид е най-хубавият. Смятаме, че успяхме да осигурим оптимални условия за работа да двете РИК и на членовете на СИК в нощта на вота “, разяснява.

" По време на кръглата маса за осъществяване на почтени и демократични избори, която бе инициирана от директора на ОД на МВР- Пловдив ст. комисар, представителите на показаните политически сили и институциите също подчертаха, че територията на панаира е най-подходящото място от позиция на положителната организация.

Другите разновидности - зала " Строител “ и " Олимпиада “ - бяха избрани като вероятни, само че се регистрираха някои механически проблеми, които могат да зародят “, добави регионалният шеф. Той напомни, че само в Пловдивска област има два многомандатни изборни региона - 16-ти и 17-ти МИР, което от логистична позиция усложнява подготовката на вота, а също и обезпечаването на подобаващи пространства за представителите на общо 981 секционни изборни комисии (459 СИК за 16 РИК и 522 СИК в 17 РИК).

Предстои да бъде подписан контракт за двете покои.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР