Областеният управител на Пловдив поздрави гражданите по случай Денят на

...
Областеният управител на Пловдив поздрави гражданите по случай Денят на
Коментари Харесай

Ангел Стоев: С провъзгласяването на Манифеста българите показват свободолюбивия си дух

Областеният шеф на Пловдив поздрави жителите по случай Денят на българската незавизимост. В обръщението си към хората той посочи значимостта да бъдем достойни наследници на предците си, за да продължим да подсигуряваме престижа на България. 
Прочетете още
Вижте цялото обръщение на Ангел Стоев: 

Уважаеми поданици на Пловдивска област,

Скъпи сънародници,

Денят на българската Независимост заема изключително значимо място в нашата летопис. В този ден българите изрично пазят своето свещено право на независимо развиване. На 22 септември 1908 година с впечатляваща увереност, с мъдрост и отговорност, нашите държавници реализират възрожденския ни блян и извоюват достойното място на България измежду европейските страни.

Провъзгласяването на Манифеста от българския княз Фердинанд е едно от най-ярките събития, с което българите демонстрират свободолюбивия си дух и силата на своето единение.

Нека през днешния ден да отдадем респект на хилядите герои, дали живота си за Освобождението и отвоювали независимостта на нашата Родина. Да си пожелаем да сме почтени наследници на предците си, да имаме тяхната мъдрост и предвидливост, да даваме най-хубавото от себе си, с цел да продължим да подсигуряваме престижа на България, нейната сигурност и благополучие.

И дано да БЪДЕ написаното в Манифеста:

„ Да живее свободна и самостоятелна България!

Да живее българският народ! “

Ангел Стоев, доктор

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР