Облачността днес ще е значителна и на много места ще

...
Облачността днес ще е значителна и на много места ще
Коментари Харесай

Мрачен ден, температурите остават без промяна

Облачността през днешния ден ще е забележителна и на доста места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан, в Източна България краткотрайно мощен север-североизточен вятър. Минимални температури - сред минус 6° и минус 1°, оптимални - сред 0° и 5°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по-често забележителна и на обособени места по южното крайбрежие ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 2°-3°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала.

В планините ще бъде най-вече облачно. Ще има валежи от сняг. Ще духа сдържан североизточен вятър и ще има виелици и навявания. Остава студено, оптималната температура на височина 1200 метра към минус 7°, на 2000 метра - към минус 13°.

През идващите дни до края на тази и при започване на новата седмица ще остане студено. В петък и събота вятърът ще остане от север, до сдържан, в източните региони до мощен. Облачността ще е най-вече забележителна и на обособени места ще превали слаб сняг. Температурите ще се намалят с още градус-два и в събота минималните ще са сред минус 10° и минус 5°, а оптималните - сред минус 3° и 2°. В неделя вятърът ще се ориентира от северозапад и ще има по-значителни разкъсвания и краткотрайни понижения на облачността, а вероятността за превалявания понижава. Дневните температури ще стартират да се покачват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР