Облачно и мъгливо ще бъде времето днес. На много места,

...
Облачно и мъгливо ще бъде времето днес. На много места,
Коментари Харесай

Синоптиците алармират, времето се разваля сериозно

Облачно и мъгливо ще бъде времето през днешния ден. На доста места, основно в Западна България, а вечерта и през нощта и в Централна, ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 6°.

Над планините ще е най-вече облачно, мъгливо, с валежи от сняг, под към 1500 метра - от дъжд. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към 1°.
-->
Над Черноморието ще бъде облачно. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 7°-8°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В петък ще доминира облачно време, тук-там с превалявания, най-вече слаби и най-вече от дъжд. Вятърът ще отслабне, в доста региони и ще стихне. Температурите едва ще се намалят - минималните ще са сред 0° и 5°, а оптималните - сред 5° и 10°. През почивните дни облачността ще се задържи по-често забележителна, тук-там в Южна България към момента има нараснала възможност за слаби превалявания. В събота ще духа слаб до сдържан западен вятър, в неделя - северозападен, в множеството региони сдържан. Дневните температури ще се покачват. В понеделник вероятността за превалявания е дребна, ще има по-значителни и по-продължителни разкъсвания и понижения на облачността. Вятърът ще отслабне и ще придобие южна съставния елемент. Температурите ще се покачат с още градус-два. Във вторник още веднъж облачността по-често ще е забележителна, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. Вятърът от югозапад ще се усили, изключително в Източна България и северно от планините; ще се затопли още. В сряда ще бъде прохладно и топло, след обяд от югозапад ще завали дъжд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР