Облачната ERP сиснема доставя на мениджърите детайлна информация за всички

...
Облачната ERP сиснема доставя на мениджърите детайлна информация за всички
Коментари Харесай

„Биндинг България” внедри облачна ERP система


Облачната ERP сиснема доставя на мениджърите детайлна информация за всички бизнес действия (снимка: CC0 Public Domain)

Търговецът на едро с бира и други питиета „ Биндинг България ” ООД внедри облачна ERP система в процеса си на цифрова промяна. Решението SoftOne Cloud ERP е крачка напред за компанията в възстановяване на оперативната успеваемост, обслужването на клиентите и цялостната бизнес еластичност.

Внедряването сплотява всички значими бизнес процеси на „ Биндинг България ” в една ERP платформа, която обезпечава цялостното опериране на компанията и съдействието сред другите ѝ отдели. В същото време платформата автоматизира ежедневните времеемки процеси, като по този метод доста се понижават оперативните разноски и времето за реакция на характерните поръчки на клиентите.

С помощта на усъвършенствани принадлежности за отчитане, Soft1 ERP дава на ръководителите на „ Биндинг България ” детайлна информация за всички бизнес действия, като по този метод спомага за по-бързото и по-информирано взимане на решения и усъвършенства оперативната успеваемост.
още по темата
Soft1 Cloud ERP Series 6 съдържа модули за надзор на инвентара, които разрешават на „ Биндинг България ” дейно да ръководи складовете си и точно да следи наличностите. Използвайки характерни параметри за „ наличност ”, платформата автоматизирано генерира поръчките за покупка, като обезпечава и нужния инвентар и количества на настояща база и бързото култивиране на поръчките.

Облачното ERP решение поддържа сигурни бизнес интервенции от всяко място, когато и да е и през всяко устройство.

„ Тази значима стъпка отразява нашия ангажимент да влагаме непрестанно в технологии, които да са от изгода за нашите клиенти. С внедряването на нова облачна ERP система ние ще сме по-добре готови да предоставяме първокласни услуги и да останем в челните редици на нашата промишленост ”, разяснява Диана Георгиева, изпълнителен шеф на Soft1 Cloud ERP Series 6.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР