Обкръжението на Пиер-Емерик Обамеянг вече води преговори за трансфер, за

...
Обкръжението на Пиер-Емерик Обамеянг вече води преговори за трансфер, за
Коментари Харесай

Обамеянг иска да си тръгне от Челси

Обкръжението на Пиер-Емерик Обамеянг към този момент води договаряния за трансфер, с цел да реши бъдещето му. Нападателят подписа с Челси в последния ден от летния трансферен прозорец, само че неговият интервал на „ Стамфорд Бридж “ може да не продължи дълго, като се счита, че Пари Сен Жермен е измежду заинтригуваните от габонеца тимове.

33-годишният Обамеянг към този момент има стабилен опит в най-силните шампионати, откакто е играл в Испания, Франция, Германия и Англия. Скорошният му престой в Барселона продължи единствено няколко месеца, защото към този момент някогашният управител на „ сините “ Томас Тухел искаше да се събере с него, откакто двамата работеха дружно в Борусия Дортмунд.

Германецът обаче беше уволнен от притежателя Тод Боули дни след затварянето на прозореца, а на негово място пристигна Греъм Потър. Първите няколко седмици след назначението на някогашния ментор на Брайтън бяха позитивни за Обамеянг, който означи гол във всеки от последните два мача.

Все отново „ Footmercato “ твърди, че „ сините “ може и да не желаят да задържат габонеца след края на сезона, когато ще му остава единствено една година от контракта. Съобщава се, че към този момент са почнали диалози с ПСЖ, защото лагерът на нападателя се стреми да му откри излаз от „ Стамфорд Бридж “, в случай че Челси реши да не му гласоподава доверие и следващата година. Решението може да се сведе до това по какъв начин Обамеянг се показа този сезон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР