Обитателите на жилищната сграда в , която се срути миналата

...
Обитателите на жилищната сграда в , която се срути миналата
Коментари Харесай

Трагедията с рухналата сграда във Флорида е можело да бъде предотвратена?

Обитателите на жилищната постройка в, която се срути предходната седмица, са получили предупредително писмо през април за утежняване на положението на структурата , осведоми БГНЕС. В него се споделя, че дефектите на постройката, за които се оповестява за първи път през 2018 година, са се " влошили доста " и скоро ще " стартират да се умножават ", в случай че не се направи неотложен ремонт. Най-малко 11 души са починали, а още 150 се водят изчезнали след колапса на жилищния блок в Маями.

Писмото е последното в поредност от документи, които се появяват , доказващи, че постройката е имала съществени структурни проблеми. Вече се водят каузи за смъртоносното злополучие, като последните искове упрекват строителната асоциация в " неразумно и повърхностно държание ". В априлското писмо, изпратено от президента на Асоциацията на кондоминиума Champlain Towers South, се споделя, че „ забележимите вреди “ са станали „ доста по-лоши “ и жителите са предизвестени, че „ съответното утежняване се форсира “. В писмото се рапортува и за щета на покрива и се пресмята, че решаването на проблемите на постройката ще коства към 15 милиона $.
 Сграда в Южна Корея се срути, умъртви 9 души (ВИДЕО) Сграда в Южна Корея се срути, умъртви 9 души (ВИДЕО)
Пететажна постройка се срути в южната част на Южна Корея. Падналите  парчета върху рейс са умъртвили 9 души, оповестиха чиновници. Бетон...

Припомняме, че стотици незабавни екипи, в това число специалисти от Мексико и Израел, оказват помощ в избавителната интервенция. Длъжностни лица обявиха, че спасителите отстраняват отломките „ парче по парче “ и употребяват скенери, кранове и кучета, с цел да се опитат да намерят някой, който към момента може да е жив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР