Обир като от американски екшън, само че в Елин Пелин.

...
Обир като от американски екшън, само че в Елин Пелин.
Коментари Харесай

Обирът като от екшън станал на метри от полицейското в Елин Пелин

Обир като от американски екшън, единствено че в Елин Пелин. Мъж извади револвер, с цел да прибере оборота на денонощен хранителен магазин града. Престъплението е осъществено точно на Деня на независимостта, а от полицията оповестиха, че нощес нападателят е бил арестуван. Грабежът става на метри от полицейското ръководство и е запечатан от охранителните камери на обекта, оповестяват от Българска национална телевизия.

Минути след 23.00 ч. на 22 септември въоръжен мъж влиза в денонощен магазин за алкохол и цигари в град Елин Пелин. Насочва револвер към продавача и го кара да легне на земята.

Нападателят е направил опит да прикрие лицето си. Носил е плътна защитна маска и слънчеви очила. Заплашил продавача с револвер, след което прибрал касовата наличност. Откраднал два мобилни телефона и кутия цигари.

От полицията влизат в следите на нападателя, откакто очевидец оказал помощ с информация за самоличността на 37-годишния мъж. На пътя за село Мусачево проверяващите откриват в тревата част от откраднатите движимости. Сред тях - оръжието, с което е осъществен грабежът - военен револвер Байкал. Според източници, близки до следствието, открадната сума е на стойност към 2000 лева

" За по-малко от 24 часа нощес към 19.30 ч. се пристъпва към задържането му. 37-годишният столичанин, причинител на грабежа, е арестуван в столично казино ", сподели представителят на ОД на МВР-София Мариола Маркова.

Мъжът е престъпно проявен и осъждан дейно за обири, а все още е с 8-месечна условна присъда. При задържането е направил цялостни признания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР