Обикновено в Инстаграм пускаме най-хубавите си снимки, споделяме най-хубавите си

...
Обикновено в Инстаграм пускаме най-хубавите си снимки, споделяме най-хубавите си
Коментари Харесай

Деми Ловато: „Уморих се да се срамувам от тялото си“

Обикновено в Инстаграм пускаме най-хубавите си фотоси, споделяме най-хубавите си моменти, а постоянно ретушираме несъвършенствата си. Да, има задоволително приложения, които за няколко минути да заличат това, което желаеме да остане неусетно от другите.

Деми Ловато обаче реши да направи тъкмо противоположното и пусна в Инстаграм профила си фотография без ретуш , на която е по бански, показвайки, че е „ изтощена да се срами от тялото си “, както и от това да се преценява със стандартите за хубост на хората.
    View this post on Instagram           
A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Sep 5, 2019 at 5:30pm PDT

В поста си изпълнителката изяснява, че до неотдавна да направи сходно нещо, е било  най-големият й боязън. Винаги коригирала фотосите си, с цел да отговори на упованията на другите. „ Искам тази нова глава от живота ми да демонстрира това, което съм аз, вместо да се пробвам да давам отговор на нечии непознати стандарти “, написа Ловато.

„ Така че – ето ме. Без позор, без боязън и горда с тялото си, което е минало през толкоз неща и ще продължава да ме изумява, когато един ден родя. “ Певицата е щастлива, че е възобновила актьорската си кариера, без да се постанова да се подлага на изтощителни тренировки и крайни диети. И вместо да бъде „ заключена “ в тялото си, избира да се усеща добре в него. „ Понякога това е най-хубавото, което мога да направя “, споделя Деми, надявайки се да въодушеви и други девойки, които се усещат по същия метод.

Изпълнителката на Tell Me You Love Me бързо получи поддръжката освен на милионите си почитатели, само че и сътрудници от шоубизнеса. „ Показвайки коя си ТИ, е необикновено красиво. Благодаря ти, Деми. Обичам те! “, написа моделът Ашли Греъм. „ Истината те освобождава. Обичам твоята откровеност и смелост. Прекрасна, Деми “, включи се и Роузи Ривера. А актрисата Ейми Шумър показа скрийншот на поста на Ловато в свое Инстаграм стори, към което написа просто: „ Истината “ .

 
Какво е " bikini body " съгласно 19 дами в историята?

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР