Обичайте Раците!За разлика от другите зодии, Раците практически напълно съответстват

...
Обичайте Раците!За разлика от другите зодии, Раците практически напълно съответстват
Коментари Харесай

10 причини защо Раците са най-добрите партньори

 10-причини-защо-Раците-са-най-добрите-партньори

Обичайте Раците!

За разлика от другите зодии, Раците на практика изцяло подхождат на своето „ шаблонно “ изложение.

И към момента нито един път не съм срещал Рак, който да не е въплътил идеално тези характерности, които ги украсяват. Тези хора, всички като един, са прочувствени, чувствителни, дейни, мислят нагледно, а в другарството и любовта се отличават с последна лоялност.

Сложете всичко това дружно и ще видите, че любовта към Рака е едно признателно дело. Ето 10 аргументи за какво това е по този начин:

1. Раците ще ви пазят и ще се грижат за вас до самата гибел

Ракът е идеалният сътрудник за всяко нещо. Няма различен знак, който да подхожда повече за правене на семейство. Работата е в предаността на Раците.

Тези хора са цялостни с майчински инстинкти, а нападат единствено тогава, когато фамилното им гнездо е под опасност. Можете да дружите с тях, може да извършите и семейство. Те в никакъв случай няма да ви предадат.

Единственото, за което би трябвало да помните, в случай че живеете дружно с Рак, е тяхната ревнивост. Но и тя не е неприятна. Просто Раците желаят да се грижат за вас и да пазят всичко, което им принадлежи.

2. С каквото и да се захванат, вършат всичко със пристрастеност и обич

Раците са най-чувствителният и прочувствен зодиакален знак. Всичко, което прави, е с обич – и в мозъка, и в сърцето.

Ето за какво те са класни сътрудници и нежни любовници.

3. Ракът е „ мечтаеща “ зодия

Добавете към любовта му и силата на неговото въображение и ще разберете, че Ракът може да трансформира живота на своя сътрудник в същинска приказка.

Раците в никакъв случай не се задоволяват с „ елементарния “ живот, те непрекъснато ще ви описват своята версия на приказния живот.И ще ви карат да излизате отвън зоната си на комфорт.

4. Умението им да съчувстват ги прави най-хубавите другари и сътрудници

Ако ви би трябвало съвет, попитайте Рака. Може да не ви каже тъкмо това, което сте очаквали, само че най-малко в действителност ще ви изслуша и ще вникне във въпроса.

Раците умеят да се приспособяват, да изслушват другите, да схващат другата позиция. Те са доста мъдри, а интуицията им нормално прави от тях отлични съветници.

Те са почтени и грижовни. Където и да се появят, се появява аура на комфорта и умиротворението. А това е доста значимо в персоналните връзки.

Ракът е сътрудник, на който можете да се доверите и с който да бъдете почтени и открити.

5. Те са устойчиви хора

Ако е елементарно, значи евентуално не си заслужава “ – си мисли Ракът. Раците знаят, че за всичко в живота би трябвало да се бориш и нищо не се реализира просто по този начин.

Затова те не се нервират за дреболии, не нервничат на вятъра и не са толкоз нежни като други зодии.

Ако на пътя на Рака стои нещо комплицирано и неясно, то това единствено го стимулира да се движи още по-бързо. Ракът не се предава. Той знае, че просто би трябвало по-добре да си прави работата.

6. Умеят да се приспособяват

Раците умеят да вървят в крайник с колегата и да се приспособяват към новите условия и условия.

Важното е да не отнемате свободата и независимостта на Рака. Той няма да го разреши.

Способността им бързо да се трансформират не разрешава взаимният ви живот да се трансформира в рутина. Стресът може да бъде доста, само че рутина няма да има.

7. Раците са открити

Те са хора, които могат да мислят отвън стандартите. С подготвеност одобряват всичко ново и се въздържат от това да съдят другите. Те считат, че всеки човек има право на своите чудатости и дефекти. В това се състои огромна част от чара им. За това и ги обичаме.

8. Раците са свободни по дух

Раците са хора, които постоянно вървят в такта на личния барабанен темп. Въпреки че болшинството хора избира сляпо да следва тълпата, Раците знаят, че техният път не е пътят на множеството.

Те не се стремят да бъдат център на внимание. И в случай че ги питате нещо непосредствено, съвсем постоянно ще дадат непосредствен и почтен отговор.

В връзките с Раците постоянно е леко и прелестно: те умеят да бъдат безгрижни и да се усещат удобно в себе си.

9. Раците ще ви учудват. Отново и още веднъж

Раците са цялостни с изненади и загадки. Винаги ни карат да гадаем какво им е в мозъка.

Но всички изненади, които ще ви поднесат, са приятни. Така че не се бойте. Раците са майстори на импровизацията. Те умеят да вършат дарове и да доставят наслаждение. Пак и отново.

10. Не обичат да спорят

Истинското майсторство на Рака е в това по какъв начин води спор. Почти постоянно резервират успокоение и кротичък звук в беседата.

Заради това че умеят постоянно да преглеждат всички обстановки от всички страни, са отлични арбитри и помирители.

Самите те постоянно могат да признаят грешката си. Дори и могат да се извинят в точния момент. Нима това не е прелестно?

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР