Обичате го и искате да го задържите близо до себе

...
Обичате го и искате да го задържите близо до себе
Коментари Харесай

Как да задържим мъжа, когото обичаме

Обичате го и желаете да го задържите покрай себе си. Възможно е, настояват психолозите. И даже не е толкоз мъчно, колкото си мислите. И по този начин, дано забележим какви елементарни стъпки ще ни оказват помощ да задържим мъжа, който обичаме дълги години.

Покажете, че в действителност имате потребност от него

Когато човек се почувства нужен, се случва знамение. Мъжът е мощно стимулиран, когато някой има потребност от него и може да промени изцяло живота му. И назад – всички сме наясно, какъв брой елементарно е да се обезсмисли изцяло всичко, когато до нас няма подобаващ човек.

Ако сътрудникът не се усеща нужен във връзката, той губи мотивация и предпочитание да работи върху нея. А щом усеща, че му се доверявате и го желаете, той ще направи всичко допустимо, с цел да задоволи вашите потребности и да е постоянно до вас.

Как да  покажете, че се нуждаете от него?

Оставете го да бъде този, който ви пази и поддържа, когато зародят проблеми. Трябва да му дадете опция да бъде тъкмо подобен.

Помолете за помощ при осъществяване на домакинска работа.

Говорете за проблемите, с които се сблъсквате на работа или в живота. Той инстинктивно ще желае да ви предложи помощ или да ви даде съвет по какъв начин да постъпите. Изслушайте го и му кажете благодаря.

Показвайте на колегата си по-често, че ви кара да се чувствате специфични и че се чувствате в сигурност с него.

Заспивайте на гърдите му.

След тежък работен ден се върнете вкъщи и му кажете, че се нуждаете от прегръдката му.

Не бъдете прекомерно натрапчиви

Твърде честите позвънявания и известия, изключително в работно време, са доста досадни за доста мъже. Това държание няма да докара до нищо положително. Трябва да се научите да давате на колегата си малко независимост във връзката и времето, с цел да може да прави обичаните си неща. Оставете го да се мотае с приятелите си през почивните дни и да прави това, което му харесва. Насърчавайте го да отделя повече време за заниманието си.

Уважавайте себе си

Всяка жена знае, че би трябвало да се грижи за себе си и да наподобява добре, с цел да е привлекателна за мъжа си. Това е в действителност значимо. Но в непрекъснатата „ конкуренция за огромни силиконови устни и гърди “, не би трябвало да забравяте и за личното си самочувствие.

Мъжете не се усещат добре, когато дамата губи самоуважение и личното си „ аз “, единствено и единствено да им угоди. Затова се грижете за себе си и за външния си тип, само че не променяйте своите полезности и цели в живота. Не е нужно непрекъснато да мислите по какъв начин да държите обичания мъж покрай себе си и непрекъснато да треперите дали няма да го загубите. Вместо това, помислете повече за това по какъв начин да не загубите почитание и обич към самите себе си.

Спрете да ревнувате

За да държите мъж покрай себе си, би трябвало да спрете да ревнувате. Бъдете наясно, че безусловно всички представители на мощния пол обичат да се взират в други дами и да се възхищават на тяхната хубост. Не можете да извършите нищо по въпроса.

Не заглеждате ли и вие красивите мъже? В това няма нищо притеснително. Той не ви изневерява. Важното е, че сред вас има доверие и че се обичате.

Бъдете там, когато се нуждае от поддръжка

Мъжете не обичат да демонстрират слабостта си и да желаят помощ. Поради това много постоянно се „ затварят в себе си “, което се отразява отрицателно на тяхното държание и въодушевление. В резултат на това те стават студени. А това от своя страна се отразява отрицателно на връзките с вас.

Следователно би трябвало да проявявате просветеност. Покажете, че съчувствате проблемите на колегата си и сте подготвени да окажете поддръжка, въпреки и единствено морална. И даже мъжът да не се нуждае от вашия съвет, той ще бъде доста удовлетворен, че в тази сложна обстановка сте до него.

Опознайте колегата си по-добре

Понякога най-трудната част се оказва най-проста. Същото се отнася и когато желаеме да разберем по какъв начин да задържим до нас мъжа, който обичаме. Всеки има свои стремежи и потребности. Помъчете се да научите какво обича вашия обичан и му помогнете да е благополучен, той ще ви е признателен за жеста.

Много постоянно казуса на нас, дамите е, че ни е мъчно да се научим да одобряваме общително помощта, когато такава ни се предлага. Затова неведнъж отблъскваме това, от което в действителност доста се нуждаем.

Когато не демонстрираме на мъжа, че му имаме вяра и не го уверяваме, че ни дава това, от което се нуждаем, ние ускоряваме подсъзнателния боязън, че той може да не е задоволително добър.

Грешим, като мислим, че мъжа не се интересува от нашите потребности. Ако в действителност ни обича, му е значимо да бъдем добре.  Дори доста.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР