Обичаният рапър Ицо Хазарта пусна ново парче вчера. То носи

...
Обичаният рапър Ицо Хазарта пусна ново парче вчера. То носи
Коментари Харесай

Ицо Хазарта с нова песен за пандемията ВИДЕО

Обичаният рапър Ицо Хазарта пусна ново парче през вчерашния ден. То носи заглавието " Само споко " и е в дует с Valentina. Песента е на настояща тема - ковид и локдаун. Малко повече от 24 часа откакто видеото бе качено в youtube, то към този момент има над 300 хиляди гледания.

Дали инцидентно или не, новият план на рап изпълнителя идва на бял свят тъкмо, когато ограниченията се разхлабват и нощните заведения още веднъж отварят порти след съвсем половин година пауза. Текстът на песента е в типичния язвителен и подигравателен жанр, трансформирал се в запазена марка на Хазарта.

" Затворете бързо заведения за хранене и кафета. Явно вирусът главно там шета. Тия хора там са нагли и толкоз ненормални... Искат да работят. Смятай какъв брой са нахални! ", това са единствено част от римите, с които Ицо още веднъж " приказва " за наболелите проблеми.

Клипът към " Само споко " също впечатлява, той е дело на " нормалния обвинен " - Валери Милев, който от години работи с Хазарта и други БГ звезди. Сюжетът във видеото показва един постпандемичен свят през 2035 година. Улиците на София са пусти и призрачни, а хората са показани в стряскащ странен тип.

" Песента беше подготвена още през януари, само че клипа малко се забави ", описа в " Тази заран " по БТВ Ицо Хазарта. Той изясни и заглавието на парчето с това, че спокойствието е основно при вземането на верните решения, но в последната година и половина сме се лишили от него.

Изпълнителя употребява премиерата на песента си, с цел да моли към това от ден на ден хора да се имунизират. Самият той към този момент е ваксиниран и декларира, че се усеща прелестно.

Ицо Хазарта разяснява и взаимна си работа с Ъпсурт. Той съобщи, че групата в никакъв случай не се е разпадали и момчетата са в супер отношение. " Много ми е занимателно, когато създадем взаимно присъединяване по какъв начин на другия ден медиите пишат, че още веднъж сме се събрали. Та ние в никакъв случай не сме се разделяли, просто си имаме и странични независими планове ", приключи рапърът

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР