Обичаната певица Маргарита Хранова гостува на своя имен ден в

...
Обичаната певица Маргарита Хранова гостува на своя имен ден в
Коментари Харесай

Маргарита Хранова към всички именици: Бъдете щастливи и се обичайте!

Обичаната певица Маргарита Хранова гостува на своя имен ден в " Тази събота и неделя ". Тя показа, че постоянно чества на Цветница, като тази година ще отиде на заведение с децата и внуците.

„ Нямам съответни мемоари от имените си дни като малко дете, само че помня за рождения си ден, който е на 20 декември, незабавно след Никулден по остарял жанр. Баща ми е Никола и когато идваха гостите, постоянно им споделях „ Ама и аз имам празник “ – показа певицата, която е кръстена на своя вуйна, отишла си рано от този свят.

„ Някои ми споделят Грети, други Маргарет или Марго. Мъжът ми най-често употребява Марги “ – призна Маргарита Хранова, която неотдавна изнася акустични концерти „ Маестрото и Маргарита “ с оркестър „ Симфониета “ от Враца. Следващата им изява е на 27 април в Габрово.

Певицата се радва на трима внуци, като най-малкият е на година и четири месеца.

„ Голям бонбон е. Най-големият учи в Американския университет в Благоевград, а другият внук играе футбол доста добре. Понякога отивам на мачовете му. Ходим и на картинг от време на време. Аз обичам да карам, имам брошура от 1971 година “ – описа Маргарита Хранова, за която най-важното е околните й да са здрави и да има работа за всички, тъй като по този начин човек се усеща потребен и задоволен.

„ Бъдете щастливи и се обичайте! “ – обърна се певицата към всички, които честват на Цветница.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР