Обичаната актриса Мартина Вачкова не се отказва от нудизма -

...
Обичаната актриса Мартина Вачкова не се отказва от нудизма -
Коментари Харесай

Марта Вачкова пак събира тен без бански! Заклетата нудистка и това лято не изневери на традицията

Обичаната актриса Мартина Вачкова не се отхвърля от нудизма - това издава последното й фото, което е отрязано от бюста надолу. Екранната сестра Жекова, както е позната звездата от лекарската сага „ Откраднат живот “, е свалила всички облекла, само че не на плажа във Варна, където прекарва лятната си почивка, а в хотела, където е отседнала.

Единственото, което закрива голата плът на 61-годишната актриса, е листо, което също е отрязано съвсем до върха. Логично, откакто съблечени фрагменти на звездата я трансфораха в същинска сензация преди години. Тогава самата тя призна, че е нудистка и избира да събира загар без бански “.

„ Толкова зареждащ човек сте, ухилен, положителен, струи светлина от вас. Снимките ви са толкоз приятни, спокойни, уютни. Зареждат с позитивни трептения “, разясняват морските фрагменти на актрисата.

Междувременно покрай брега, само че облечена, се забавлява и колежката й Катето Евро . В формалния си профил в развлекателната платформа Инстаграм тя пусна видео, на което танцува по пясъка. Компания й прави чужд мъж, който я прегръща при започване на клипа. Актрисата споделя още снимки от басейна, където плува с пояс. От фотографията излиза наяве, че Евро или е без горнище, или в случай че има бански, той е прикрит от домашния й любим - кучето Лола, написа „ Телеграф “.

Може да видите фотосите по-долу.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР