Обичаме розовото! Розовото е правилният избор не само върху ноктите,

...
Обичаме розовото! Розовото е правилният избор не само върху ноктите,
Коментари Харесай

Светът на Барби: тези 4 розови туристически дестинации биха харесали на Барби 2023!

Обичаме розовото! Розовото е верният избор освен върху ноктите, като пролетна мода или в комбиниране с други цветове, само че с помощта на Барби-естетиката и кино лентата „ Барби “ с Марго Роби и Райън Гослинг тоналността от дълго време към този момент не е единствено палав момичешки цвят, а се наложи самонадеяно в нашия свят. Ако и вие сте почитатели на този бляскав цвят, обърнете внимание: розовото освен може да се облича, само че и да се пропътува! За да усетите позитивните трептения на Барби и Кен, не е належащо да летите до Палм Спрингс, Ел Ей или Малибу. Платформата OMIO.com е подбрала за вас 4 от най-розовите дестинации, забележителности и места за отдих в Европа.

В духа на Барби манията ви предлагаме най-хубавите туристически дестинации, където обичаният ви розов цвят се среща в обилие и е част от забележителностите на мястото.

1. Ла Мурала Роха в Испания

Снимка: Shuang Chen520 / Shutterstock

Калпе, град на испанското Средиземноморие, към момента е непокътнат от всеобщия туризъм. До курортното градче на Коста Бланка се стига с рейс от летището на Аликанте. Привлекателни са освен самотните плажове и девствената природа, само че и постмодерният комплекс Ла Мурала Роха, планиран през 1968 година от испанския проектант Рикардо Бофил. Издържан напълно в розово, той е една от най-известните му произведения.

2. Елафониси в Гърция

Снимка: Tupungato / Shutterstock

Всички обичат плажа, само че в розово е още по-красив! Плажната линия Елафониси на остров Крит е известна с неповторимия си тънък розов пясък. При тази спираща дъха панорама човек незабавно се усеща по-отпуснат и отпочинал.

3. Замъкът Крейгивар в Шотландия

Снимка: Greig / Shutterstock

В Абърдийн, Шотландия, се сбъдват освен фантазиите за Барби, само че и за принцеси. Елегантната розова кула на замъка Крейгивар се издига на изящен планински скат. Но внимание: до 2024 година кулата ще бъде в развой на реституция, с цел да блесне в целия си розов искра!

4. Розовата улица в Португалия

Снимка: salarko / Shutterstock

В Лисабон почитателите на розовото не трябва никога да пропуснат да се разходят по Руа Нова до Карвальо, така наречен Розова улица. Намира се в известния квартал Cais do Sodre, който в миналото е бил кварталът на алените фенери в Лисабон. Днес там са ситуирани едни от най-хубавите питейни заведения и заведения за хранене. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР