Обичам те, беееее!, казал Азис на актьора Филип Аврамов, след

...
Обичам те, беееее!, казал Азис на актьора Филип Аврамов, след
Коментари Харесай

След бъзика с космите по тялото му! Азис към Фицата: Обичам те, бееее

„ Обичам те, беееее! ”, споделил Азис на артиста Филип Аврамов, откакто видял провокативната фотография на Фицата, в която си поставил китеник на гърдите, визирайки окосмяването на Азис, и написал: „ Искам да съм като мъжът на фантазиите ми “.

„ Напоследък все провокативни постове пущам, и то за. Искам да видя на кого какво ще направи усещане, тъй като същинските проблеми се замитат. Ето театрите получават поддръжка, а в частния бранш всичко е замръзнало. Ще дам образец - не можеш да си купиш билет за театрално зрелище под 20 лв., по какъв начин ще стане това, едно влизане в салона да ти е 4 лв.! Не считам, че моето изкуство коства толкоз малко. От тези пари с сътрудниците взимаме едвам 38-40 стотинки. Не съм склонен да е по този начин “, ядосва се Фицата и се надява новите ръководещи да намерят решения и  за свободните актьори.

„ Чакаме към този момент от 30 години, докога? И сме последна дупка на кавала. Готов съм да стигна и до прекаленост - да помоля сътрудниците ми да спрем да играем. Явно обществото ни няма потребност от нас, щом се постъпва по този начин с нашата колегия “, споделя Фицата.

Според думите му той устоя три къщи на двете си дами и двете девойки, като и те не са спрели да работят. „ Севинч е здравна сестра в детска градина, Милена е актриса. Аз не съм спрял също, само че борчовете ми не престават да порастват “, тревожи се артистът.

Само след дни на 22 януари, той има премиере в Русенския спектакъл, само че сега най-вече го занимава авторският театър „ Защото съм прочут “, за който показа първо пред България Днес “. „ Работя го още, не може да тръгне по-ранo от март. То ще е комедийно стендъп шоу и в него описвам за трагичните и радостни случки в моя живот през годините. И, да, ще го играя по питейните заведения, където са всички българи. Може би от това наличие там има смисъл за нас, свободните актьори “, споделя Фицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР