Обичам домашния уют, природата, виното и ракията. На бала пих

...
Обичам домашния уют, природата, виното и ракията. На бала пих
Коментари Харесай

Търся Си Мъж, Че Не Се Търпи Повече!


Обичам домашния уют, природата, виното и ракията. На бала пих уиски и доста ми хареса квадратното шише. Мога да карам комбайн и трактор, както да ги блъскам и дърпам, в случай че закъсат. Ама единствено по асфалта, щото другояче тъна до коленете в тиня.

Имам мотор “Иже ” с панер. Когато валя огромният дъжд и отнесе моста сама пренесох на тил 73 овце, 14 кози и 4 пръча + каракачанките и бай Митьо с магарето. Най ме озориха пръчовете, щото трябваше да ги смъквам от сливите.

Помня, че бай Митьо се кръстеше и мърмореше: “Ох, леле, божкеее, на кое ли положително момче ще му почерни живота този дзвер? ”. Хакнах му един пестник, да са сафиряса. И в този момент ме заобикаля, като ме види. И все върви на реката да си търси златния мост.

Мен в село доста ма почитат и почитат – и мъжете, и дамите. Но си диря мъж, че не се търпи към този момент. Заран все се разсънвам изпотена и ми е едно погрешно и пусто на сърцето и душата. Мога да сготвям, само че по ми харесва да мачкам някой мъж с голи крайници, когато е настинал. Той стене, пъшка и се гърчи, а аз мачкам ли, мачкам…

Търся си мъж, да не е доста академик, че да има защо да си приказваме. А пък и те, учените, все са едни кекави и с очила и ризи. Да си седи у дома и да се занимава с каквото ще. Да има жива душа около старците, че аз като потегли на лов, по два три дни се пропилявам по пущинаците. Ама празна не се връщам. На питейни заведения и лекар не вървя.

Искам единствено да ме обича и да си вършим деца. Няма да го удрям или да го натоварвам с доста работа, да не се повреди.
Просто читателка

Поглед инфо
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР