Обгазеното в кола в шуменското село Друмево момиче е започнало

...
Обгазеното в кола в шуменското село Друмево момиче е започнало
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Задушеното край Шумен 14-годишно момиче живна

Обгазеното в кола в шуменското село Друмево момиче е почнало да реагира, само че към момента е в кома и на апаратно дишане. Това съобщи пред Lupa.bg шефът на МБАЛ - Шумен доктор Димитър Костов. Той сподели още, че детето е в незабавното поделение и лекарите чакат да мине още време, с цел да го разсънят. 

Пред медията ни ръководителят на болничното заведение бе безапелационен, че не се постанова пренасяне на детето в столицата и лечебното заведение има потенциала да се оправи с тежкото положение на обгазеното дете. 

Д-р Костов е щастлив, че детето е почнало да реагира, само че към момента лекарите настояват, че животът му е в заплаха и не могат да дадат безапелационни прогнози, че потърпевшото момиче ще се оправи и ще оживее.

Става дума за нежен детски организъм, който се е натровил доста тежко. 

Lupa.bg напомня, че двама младежи в тийнейджърска възраст са се задушили в лек автомобил, който бил с развален шумозаглушител. Загинало е 19-годишно момче, а 14-годишно момиче е в реанимацията на МБАЛ-Шумен. Лекарите още се борят за живота й.

Сигналът за случая в шуменското село Друмево е бил получен в полицията през вчерашния ден сутринтта. Хора от обитаемото място забелязали кола, която дълго време стои със разпален мотор, в нея били момчето и момичето – и двамата в безсъзнание.

Медиците, които пристигнали на място, установили гибелта на младежа и откарали девойката в шуменската болница. Назначена е аутопсия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР