Обезщетението за отглеждане на дете до 2-годишна възраст да бъде

...
Обезщетението за отглеждане на дете до 2-годишна възраст да бъде
Коментари Харесай

НС не прие обезщетението за отглеждане на дете до 2 години да се обвърже с минималната заплата

Обезщетението за развъждане на дете до 2-годишна възраст да бъде обвързано с размера на минималната работна заплата, предвиждаха отхвърлените на първо четене промени в Кодекса за обществено обезпечаване, чиито вносители бяха " Българска социалистическа партия за България “. Подкрепиха ги 60 народни представители, трима бяха " срещу “, 96 се въздържаха.

По този метод майките и фамилиите ще могат да получат спомагателна поддръжка за развъждането на децата в фамилна среда, е записано в претекстовете. Според плановете на вносителите при към 30 000 лица, получаващи компенсации за развъждане на деца от 1 до 2-годишна възраст, са нужни към 96 млн. лева годишно спомагателни средства по бюджета на Държавното публично обезпечаване.

Да помогнем на българските майки и фамилии, прикани Георги Гьоков от левицата. Трябва освен да се записват обществени ангажимент в програмата, а да се пазят с дейности, обърна се той към " Продължаваме промяната-Демократична България “.

След малко ще гласувате към 3 милиарда за военна техника, в случай че не подкрепите законопроекта, ще лишите фамилиите от една дребна, само че значима за тях мярка, която е добър знак към младите ни съграждани, които желаят да живеят и образоват децата си у нас, прикани и сътрудника му Георги Свиленски.

Семейството би трябвало да има сигурност откъм приходи през втората година от майчинството, отбрани плана и Георги Георгиев от " Възраждане “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР