Обещанието на китайските власти за насилствени“ мерки миналата седмица беше

...
Обещанието на китайските власти за насилствени“ мерки миналата седмица беше
Коментари Харесай

„Невъзможно за инвестиране“: Рухът на китайските акции от $2 трилиона оставя белези на инвеститорите

Обещанието на китайските управляващи за „ насилствени “ ограничения предходната седмица беше техният най-гласен опит до момента да спрат разпродажбата на фондовия пазар, която изтри съвсем $2 трилиона в стойност. За доста вложители на конференция на Goldman Sachs в Хонконг това заричане беше прекомерно малко, прекомерно късно.

Повече от 40 % от интервюираните, до момента в който участваха на сесия за китайски акции, извършена от американската банка в сряда споделиха, че считат, че страната е „ несъответствуваща за вложение “. Това стана единствено ден откакто вицепремиерът на страната намерено прикани за „ по-силни и ефикасни ограничения за стабилизиране на пазара и повишение на доверието “.

„ Толкова доста хора в Хонконг гласоподават срещу [за китайските акции] е много високо спрямо градивната базова линия на домашния тим, която нормално намирате, ” сподели Тимъти Моу, основен пълководец за акции в Азиатско-Тихоокеанския район в Goldman Sachs, добавяйки, че резултатите от анкетата са „ емблематични ” за компликациите,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР