Обектът се намира в Стара Загора и е най-големият от

...
Обектът се намира в Стара Загора и е най-големият от
Коментари Харесай

Лидл България отвори 120-ия си магазин в страната

Обектът се намира в Стара Загора и е най-големият от веригата в града

Лидл България откри 120-ия си магазин в страната в осъществяване на дълготрайната тактика на веригата да е покрай потребителите и да им дава качествени артикули на налични цени. Магазинът се намира в Стара Загора и е най-големият от веригата в града. Намира се на бул. „ Никола Петков “ 4, Парк Мол Стара Загора, като за удобството на клиентите ще се грижат 21 чиновници.

 Лидл България отвори 120-ия си магазин в страната

„ Радваме се, че 120-ият ни магазин е точно в Стара Загора. Това е градът, в който открихме един от първите си магазини през 2010 година, когато стъпихме на българския пазар. За тези 13 години успяхме да наложим Lidl като смарт дискаунтър в България, предоставяйки на нашите клиенти бърз и елементарен метод на извършване на покупки с комфортен избор от авансово селектирани артикули, които да задоволят всичките им потребности, без да лишаваме ненужно от времето им. Уверени в смисъла и полезността на това, което вършим, продължаваме нашата устойчива агресия “, сподели Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

Обектът в Стара Загора е с комерсиална повърхност от 1408 кв. м. Той дава отговор на най-новите модерни софтуерни и екологични стандарти, отличава се със актуалната си визия и съвременно съоръжение с висок клас за енергийна успеваемост. Електронните ценови табели във всички зони способстват за бързото и комфортно извършване на покупки, с което са привикнали клиентите на Lidl.

По традиция всички гости на Lidl в деня на откриването са посрещнати с дарове, дегустации на артикули от личните марки на веригата и преференциални оферти, както и доста балони, игри и занимания за най-малките.

През цялата 2023 година компанията ще продължава устойчивото разгръщане на комерсиалната си мрежа. Чрез новите топ местоположения, съвременна визия и реформаторски метод смарт дискаунтърът обезпечава още повече благоприятни условия за мъдро извършване на покупки на своите клиенти, освен това без да се постанова да избират сред цена или качество, експедитивност или деликатно селектиран подбор – с Lidl те получават всичко това на едно място.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР