Обединеното кралство ще работи заедно с международните си партньори, за

...
Обединеното кралство ще работи заедно с международните си партньори, за
Коментари Харесай

Великобритания готви удар заради отравянето на Навални

Обединеното кралство " ще работи дружно с интернационалните си сътрудници ", с цел да наложи наказания на тези, които са виновни за отравянето на рецензия на Владимир Путин – Алексей Навални с „ Новичок”, съобщи външният министър, представен от Sky News.

В изказване Доминик Рааб съобщи, че има „ неоспорими доказателства “, че Алексей Навални е бил токсичен с химическо оръжие, създадено от Русия. Дипломатът добави: „ Руските управляващи не престават да не вършат благонадежден опит да проверяват тази атака”.

" Няма правдоподобно пояснение за отравянето на господин Навални - с изключение на съветско присъединяване и отговорност за тази ужасяваща офанзива ", съобщи английският министър. Организацията за възбрана на химическото оръжие удостовери констатациите от две лабораторни проучвания, извършени след нападението против Навални.

Междувременно Русия разкритикува декларацията на външните министри на Франция и Германия, с която непосредствено упрекват Москва за отравянето на съветския опозиционер Алексей Навални и приканват Европейски Съюз да наложи наказания на руснаците. " Декларацията на двамата министри, неприемлива по наличие и звук, алармира безапелационна липса на предпочитание от страна на Париж и Берлин да прегледат обстоятелствата ", сподели говорителката на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР