Обединеното кралство се обърква“. Това беше темата на една отлична

...
Обединеното кралство се обърква“. Това беше темата на една отлична
Коментари Харесай

Великобритания отчаяно се нуждае от стратегия за растеж

Обединеното кралство се „ обърква “. Това беше тематиката на една отлична скорошна книга на Дънкан Уелдън. И въпреки всичко объркването към този момент не е задоволително. Това беше аргументът в моята колона преди седмица, която се основаваше на отчет на Resolution Foundation и Центъра за икономическо показване към Лондонското учебно заведение по стопанска система.

Англия страда от отровна композиция от застой на продуктивността и високо неравноправие. Тази композиция значи, че „ типичните семейства са с 9 % по-бедни от френските, до момента в който нашите фамилии с ниски приходи са с 27 % по-бедни ”. Не е изненадващо, че шест от 10 британци „ мислят, че страната се движи в неверна посока “.

И по този начин, по какъв начин може да се насочи в вярната посока? Шокиращо неанглийският отговор, който отчетът предлага, е, че се нуждае от икономическа тактика. Би било неправилно да се каже, че страната в никакъв случай преди не е имала такова нещо: имаше го в международните войни, при Атли и още веднъж при Тачър. Но тактиката, която таз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР