Обединеното кралство се намира в момент на максимален риск от

...
Обединеното кралство се намира в момент на максимален риск от
Коментари Харесай

Борис Джонсън призовава за търпение в борбата с коронавируса

" Обединеното кралство се намира в миг на оптимален риск от огнището на ковид ". Това съобщи английският министър председател Борис Джонсън, като прикани хората да не губят самообладание при снемането на ограничаващите ограничения, съобщи БГНЕС.
Говорейки пред постройката на " Даунинг Стрийт " 10 за първи път след възобновяване си от вируса, Джонсън сподели, че " в този момент започваме да насочваме потока " на заболяването. Той добави, че блокирането няма да бъде облекчено прекомерно скоро и детайлности за всички промени ще бъдат посочени през " идните дни ".
Но някои спрени услуги на Националната здравна работа /NHS England/, като грижите за онкоболните, би трябвало да възобновят. А фамилиите на медиците и обществените чиновници, изгубили живота си на първа линия в битката с ковид, ще получат обезщетение в размер на 60 000 паунда, оповестиха от държавното управление.
До момента 82 чиновници на NHS и 16 обществени служащи са умряли от COVID-19.
Премиерът се завърна на " Даунинг Стрийт " в неделя след повече от три седмици неявяване поради заболяването.
Джонсън съобщи, че схваща опасенията на притежателите на компании, които са нетърпеливи изключителните ограничения да бъдат анулирани. Но преждевременното преустановяване на карантината може да докара до втори скок в разпространяването на болестта и повече смъртни случаи, сподели той.
Още: " Една трета от болните от COVID-19 по света са в Съединени американски щати, само че наподобява там коронавирусът почва да се смирява "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР