ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО се бори да се справи с екстремизма –

...
ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО се бори да се справи с екстремизма –
Коментари Харесай

Обединеното кралство се бори да се справи с екстремизма – водещо до „коварна ерозия“ на демокрацията, предупреждава осъдителен доклад

ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО се бори да се оправи с екстремизма – водещо до „ подла ерозия “ на нашата народна власт, предизвестява днешният отчет.

Той приканва за незабавни дейности от страна на държавното управление за справяне с „ разрастващата се опасност “ от крайнодесни и ислямски групи.

В прегледа госпожа Сара Хан прави 15 рекомендации.

>

Те включват основаването на Служба за обществено доближаване и демократична резистентност и петгодишен проект за деяние.

Дейм Сара сподели: „ Моят обзор хвърля светлина върху неналичието на качества, тактика и отговор към бавната и подла ерозия на нашите демократични права и свободи от разнообразни участници.

„ Призовавам държавното управление да се ангажира с нов стратегически метод, с цел да помогне за отбраната и запазването на нашия либерален метод на живот. “

Нейният обзор заключава, че дезинформацията, екстремизмът, тормозът и заплашването са довели до това хората да се самоцензурират мненията си.

Проучване откри, че 76 % о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР