Обединеното кралство има големи проблеми с албанските престъпници от години,

...
Обединеното кралство има големи проблеми с албанските престъпници от години,
Коментари Харесай

Признаха Албанската мафия за най-силна във Великобритания

Обединеното кралство има огромни проблеми с албанските нарушители от години, които са разширили мафиотската си активност до степен, че се трансфораха в най-мощния мафиотски профсъюз на острова.

Албанската мафиотска власт по улиците в Обединеното кралство донесе още повече принуждение, убийства и изтезания, а албанците си сътрудничат с латиноамериканските картели, допринасяйки за разширение на наркотрафика в международен мащаб, като опиатите се движат по сухопътни и морски секрети канали.

Албанските банди получиха сериозна известност на компании за проведена престъпност, формирани от жестоки хора с елементарен и безконтролен достъп до огнестрелно оръжие.

В отчета на Скотланд Ярд се показва, че албанската мафия е като октопод - всеки сегмент от незаконната активност е създаден до съвършенство, тъй че опиатът идва по-бързо от поръчаната пица.

Организацията се управлява от закона беса (дадената дума), а мафиотските каузи постоянно са основани на фамилията, като тези в незаконните среди на Италия, написа сръбския Блиц.

Беше маркирано, че албанската мафия изпира извоюваните от незаконни каузи пари, да вземем за пример посредством импорт на коли и че по-голямата част от облагата се изпраща назад в Албания, където паричната диря се губи.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР